Dissabte 16 de juliol, Cal suís va fumejar Llibertat amb motiu de la segona edició de la CatFAC Cup, un dia de reivindicació i festa per tancar amb la intensitat que es mereix aquest curs polític.
La jornada va començar ven d’hora perquè tothom tingues temps de gaudi de la trobada més especial de l’any i pugues valora amb temps l’excel·lència de les millors flors presentades a concurs. Vint-i-sis  van ser les varietats presentades a concurs diferenciades entre les categories Sativa i Indica, la valoració popular va ser qui va determinar les sis millors flors Catalanes. El jurat Popular va afegir un valor molt representatiu a les mostres escollides per endur-se el reconeixement al treball i l’esforç dels conreadors i conreadores que dia a dia busquen l’excel·lència per a totes les persones sòcies.
El matí avançava amb gran assistència i els aromes començaven a embriagar les instal·lacions mentre es succeïen les actuacions en directe de Boston Band Ru i Roger Ferrer. Es respirava un ambient de festa rodejats d’amics i amigues que amb el seu suport ens van impregnar d’una força que trigarà a esvair-se. Mirant enrere amb orgull i encarant el futur amb il·lusió perquè la CatFAC, les associacions que la conformen i totes les persones usuàries que representem segueixin empenyent amb força per aconseguir una societat oberta i justa per tothom.
Tot va culminar a les nou quant la música es va retirar per donar pas els companys de UndengrowTV, Jose Mari presentador dels lliuraments dels premis va dona un toc d’humor a la vetllada. Totes i cadascuna de les 26 mostres presentades mereixien una menció especial per la gran qualitat, però Les millors mans verdes! Les millors herbes catalanes!, d’aquest 2016 van ser:
Sativa_DSC5201
  1. CandiLand (ACAM) Mostra S-9
  2. Amnèsia Haze (Basthet) Mostra S-3
  3. Tangie (Mazar Club)  Mostra S-5
Indica
  1. Lemon Garlic OG (Mazar Club) Mostra I-6
  2. Be skunk (Basthet) Mostra I-16
  3. Corleone kush (ACAM) Mostra I-8
CATFACCUP CISTELLA
La celebració continuava amb el sorteig de la cistella Cannàbica dotada de productes obsequiats per  Reggae Seeds, Sweet Seeds, Bio Tabs, Undergrow TV, Weed Gest, Revista Cañamo i Dinafem, que va ompli de satisfacció els dos guanyadors que va marxar ben carregada a casa!.  Volem fer esment especial a Bio Taps, per recolzar el projecte des dels inicis i per la seva gran aportació en la realització dels trofeus d’aquesta edició.
La tarda avançava donant past a la Festa “Res Prohibit”, els amics  Fun4Funk vam fer tremolar els fonaments del recinte amb la millor música i que va fer gairebé impossible parar de ballar, la presència d’activistes, marques del sector, associacions Cannàbiques, associacions amigues, mitjans especialitzats, amics i amigues de l’organització, van fer que la trobada fos un gran premi al treball i esforç que durant aquest últim any hem estat realitzant per la regulació del Cànnabis a Catalunya.
Agrair a tots els patrocinadors, col·laboradors, músics i al públic assistent per fer possible aquest esdeveniment, i brindar-nos l’oportunitat de celebrar aquesta trobada. Les persones activistes ens mereixíem un parèntesi al prohibicionisme, un espai de llibertat per agafar aire, renovar forces, enfortir llaços i preparar-nos! Hem vingut a canviar allò que no ens agrada! I en la nostra societat no hi ha res prohibit. Per una regulació responsable, per una regulació integral, per una regulació del cànnabis que és només l’inici del camí ferm cap a la llibertat.
Us esperem a la següent!!!!!

———————

Un día perfecto de verano #CatFACCup
El Sábado 16 de julio, Cal suis humeó Libertad con motivo de la segunda edición de la CatFAC Cup, un día de reivindicación y fiesta para cerrar con la intensidad que se merece este curso político.
La jornada empezó bien temprano para que todo el mundo tuviera tiempo de disfrutar del encuentro más especial del año y  valorar con tiempo las excelencias de las mejores flores presentadas a concurso. Veintiséis fueron las variedades presentadas a concurso diferenciadas entre las categorías Sativa e Indica, la valoración popular fue quién determinó las seis mejores flores Catalanas. El jurado Popular añadió un valor muy representativo a las muestras escogidas para llevarse el reconocimiento al trabajo y el esfuerzo de los cultivadores y cultivadoras que día a día buscan la excelencia para todas las persones socias.
CatFAC Cup 2016 bandLa mañana avanzaba con gran asistencia y los aromas empezaban a embriagar las instalaciones mientras se sucedían las actuaciones en directo de Boston Band Ru y Roger Ferrer. Se respiraba un ambiente de fiesta rodeados de amigos y amigas que con su apoyo nos impregnaron de una fuerza que tardará a desvanecerse. Mirando atrás con orgullo y encarando el futuro con ilusión porque la CatFAC,  las asociaciones que la conforman y todas las personas usuarias que representamos sigan empujando con fuerza para conseguir una sociedad abierta y justa por todo el mundo.
Todo culminó a las nueve cuánto la música se retiró para dar paso a los compañeros de UndengrowTV, José Mari presentador de la entrega de premios puso un toque de humor a la velada. Todas y cada una de las 26 muestras presentadas merecían una mención especial por la gran calidad, pero Las mejores manos verdes! Las mejores hierbas catalanas!, de este 2016 fueron:
Sativa
1 CandiLand (ACAM) Muestra S-9
2 Amnesia Haze (Basthet) Muestra S-3
3 Tangie (Mazar Club) Muestra S-5
Indica
1 Lemon Garlic OG (Mazar Club) Muestra Y-6
2 Be skunk (Basthet) Muestra Y-16
3 Corleone kush (ACAM) Muestra Y-8
La celebración continuaba con el sorteo de la cesta Cannàbica dotada de productos obsequiados por Reggae Seeds, Sweet Seeds, Bio Tabs, Undergrow TV, Weed Gest, Revista Cañamo i Dinafem, que  lleno de satisfacción los dos ganadores que se fueron cargaditos para casa!. Queremos hacer mención especial a Bio Tabs, por apoyar el proyecto desde los inicios y por su gran aportación en la realización de los trofeos de esta edición.
La tarde avanzaba dando paso a la Fiesta “Res Prohibit”, los amigos de Fun4Funk hicimos temblar los fundamentos del recinto con la mejor música y que hizo casi imposible parar de bailar, la presencia de activistas, marcas del sector, asociaciones Cannàbiques, asociaciones amigas, medios especializados, amigos y amigas de la organización, hicieron que el encuentro fuera un gran premio al trabajo y esfuerzo que durante este último año hemos realizando por la regulación del Cannabis en Cataluña.
Agradecer a todos los patrocinadores, colaboradores, músicos y al público asistente por hacer posible este acontecimiento, y brindarnos la oportunidad de celebrar este encuentro. Las persones activistas nos merecíamos un paréntesis al prohibicionismo, un espacio de libertad para coger aire, renovar fuerzas, fortalecer lazos y prepararnos! Hemos venido a cambiar aquello que no nos gusta! Y en nuestra sociedad no hay nada prohibido. Por una regulación responsable, por una regulación integral, por una regulación del cannabis que es sólo el inicio del camino hacia la libertad.
Os esperamos en la siguiente!!!!!