Campanya Vot vàlid

Des de CatFAC hem considerat el nostre deure assenyalar quins són els principals problemes per a les associacions Cannàbiques de cara a la cita electoral, a més de la necessitat que les persones Usuàries acudeixin a les urnes. Anar a votar és més important que mai: quan la repressió amenaça sense donar treva, tenir veus compromeses amb la democràcia, amb el diàleg, i contra la criminalització, és fonamental.

Fem una crida a les persones Usuàries perquè el 28 de maig, les urnes s’omplin de vots a les forces compromeses fermament amb les llibertats i drets de la ciutadania, perquè es tradueixin en governs locals de progrés.

És el moment de que, un cop més, fem sentir la nostra veu a través de les urnes, una oportunitat més de ser escoltats i escoltades. No la desaprofiteu.

Sense demanar el vot per ningú. No ho hem fet, ni ho farem.