CdBP

Des de la CatFAC hem desenvolupat un model de gestió i funcionament per a les Associacions cannàbiques tenint en compte totes les particularitats de la nostra terra. La necessitat d’un model d’autoregulació que neix per donar resposta, des del mateix món cannàbic, a la inseguretat jurídica en què es troben immerses les associacions cannàbiques, evitar els riscos associats al mercat negre, desmitificar vells prejudicis i definir una política real de riscos associats al consum, que, els responsables de legislar, no són capaços de donar.

Els Clubs Socials de Cànnabis són associacions de persones usuàries on la funció principal es dirigeix a garantir el proveïment dels seus membres amb productes de qualitat així com defensar el dret a l’autocultiu, sense oblidar que aspirem a promoure el debat i el canvi polític per unes polítiques de drogues justes i efectives en la gestió de plaers i la reducció de riscos.

Aquest model que concretem en aquesta guia de bones pràctiques es basa en la transparència i la gestió democràtica, garantint que mai es dirigirà al lucre personal dels promotors. Els CSC o Associacions Cannàbiques són una forma organitzativa dirigida a l’autoabastiment i a la creació d’un mercat en circuit tancat.