Afiliació

Afiliació

Sumem esforços!

Apoderar-nos, defensar el model d’abastiment col·lectiu, que durant tants anys hems anats estructurant per lluitar contra el mercat il·lícit, cercant la garantia de qualitat i seguretat i un acompanyament a la gestió de plaers sense paternalismes per a les persones usuàries.

Tenim més que clars els arguments, volem diàleg, volem construir i ho volem fer juntes! Res de nosaltres sense nosaltres.

La CatFAC necessita sostenibilitat per tal de dur a terme tots els projectes que l’assemblea aprova anualment. Totes les organitzacions tindran una quota fixa de cent euros mensuals

Que està inclòs a la quota?

Informació, participar i projectes, serveis, formacions, acompanyament, reunions i assemblees, que són l’espai comú on compartir, escoltar i establir les necessitats i demandes que com a clubs socials de Cànnabis, volem aconseguir.

Comença ara, no t’ho pensis més, completa el formulari i un membre l’equip tècnic de CatFAC, es posarà en contacte amb vosaltres, per explicar-vos el procés d’afiliació i resoldre qualsevol dubte que tingueu sobre el treball que fem.