CatFAC Cup 2016

Ja la tenim aquí, ja arriba la segona edició de la Copa més esperada de l’any! La CatFAC CUP que  organitza la Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya !!

El gran acolliment i èxit de la Primera CatFAC Cup 2015 ens fa reprendre el projecte per aquest 2016 incorporant moltes novetats a la cita. Aquest any renovem  ubicació i format perseguint una festa més integradora i participativa que asseguri una copa popular per a tothom.

La CatFAC Cup va néixer amb l’objectiu de seleccionar les millors Flors catalanes entre les associacions federades a l’organització. Oferint un espai de llibertat, per agafar aire i renovar energies, un parèntesi al prohibicionisme que busca enfortir els nostres llaços!. Un esdeveniment festiu per a totes  les persones sòcies que conformem la CatFAC. Perquè fent pinya i sumant-nos, les nostres reivindicacions i els nostres drets estan a tocar!

ubicacioEn l’actualitat la federació la formem 20 associacions que desenvolupem cultius compartits entre les persones sòcies. La CatFAC amb aquest acte vol reconèixer aquest gran esforç i la tenacitat que suposa viure lluitant pel que un creu i oferir l’oportunitat de valorar les  creacions més enllà de la frontera de les associacions.

La II CatFAC Cup busca repetir l’èxit de la passada edició i aconseguir ser una trobada de referència per als usuaris i usuàries de Cannàbis. Una trobada d’ambient relaxat, divertit i envoltat dels millors aromes catalans, que doni inici a l’estiu i regui d’esperança les flors que creixen en els nostres jardins.

La II CatFAC Cup estarà acompanyada per la millor música, menjar a preus populars, actuacions en directe, lliurament de premis, sorteig de cistella cannàbica i la festa “ Res Prohibit”. Una nit de reivindicació i festa per tancar amb la intensitat que es mereix aquest curs polític.

L’entrada serà de 5€ i et permetrà  formar part del jurat de la Copa, una consumició i número  pel sorteig de la cistella Cannàbica, obsequiada per amics de Reggae Seeds, Sweet Seeds, Bio Tabs, Undergrow TV, Weed Gest, Revista Cañamo i Dinafem. Comptarem amb entrada a 3€ per a les persones que vulguin assistir a l’esdeveniment sense voler formar part del Jurat.

Ens trobarem a Cal Suis, al barri de Finestrelles d’Esplugues de Llobregat, un espai amb jardí amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona. La casa està situada a tres carrers de l’hospital Sant Joan de Deu, a 15 minuts de la parada de metro L-3, Zona Universitària.

Així que ja saps, si vols passar un dissabte en família, amb lluitadors i lluitadores com tu, persones que saben que el món pot ser diferent i reguen i planten il·lusions pel futur. Ens ho hem guanyat, dia relaxat i divertit per agafar forces i renovar energies. Marca el dissabte 16 de Juliol al calendari i vina amb les teves amistats a l’esdeveniment cannàbic de l’estiu. No deixis que t’ho expliquin!!

—————————————

Ya la tenemos aquí, ya llega la segunda edición de la Copa más esperada del año! La CatFAC CUP que organiza la Federación de Asociaciones Cannàbiques de Cataluña !!

La gran acogida y éxito de la Primera CatFAC Cup 2015 nos hace retomar el proyecto para este 2016 incorporando muchas novedades a la cita. Este año renovamos ubicación y formato persiguiendo una fiesta más integradora y participativa que asegure una copa popular para todo el mundo.

La CatFAC Cup nació con el objetivo de seleccionar las mejores Flores catalanas entre las asociaciones federadas a la organización. Ofreciendo un espacio de libertad, para coger aire y renovar energías, un paréntesis al prohibicionismo que busca fortalecer nuestros lazos!. Un acontecimiento festivo para todas las persones socias que conformamos la CatFAC. Porque haciendo piña y sumándonos, nuestras reivindicaciones y nuestros derechos están al alcance!

En la actualidad la federación la formamos 20 asociaciones que desarrollamos cultivos compartidos entre las persones socias. La CatFAC con este acto quiere reconocer este gran esfuerzo y la tenacidad que supone vivir luchando por lo que uno cree  y ofrecer la oportunidad de valorar las creaciones más allá de la frontera de las asociaciones.

La II CatFAC Cup busca repetir el éxito de la pasada edición y conseguir ser un encuentro de referencia para los usuarios y usuarias de Cannabis. Un encuentro en un ambiente relajado, divertido y rodeado de los mejores aromas catalanes, que dé inicio al verano y riegue de esperanza las flores que crecen en nuestros jardines.

La II CatFAC Cup estará acompañada por la mejor música, comida a precios populares, actuaciones en directo, entrega de premios, sorteo de cesta cannàbica y la fiesta “Res Prohibido”. Una noche de reivindicación y fiesta para cerrar con la intensidad que se merece este curso político.

La entrada será de 5€ y te permitirá formar parte del jurado de la Copa, una consumición y número por el sorteo de la cesta Cannàbica, obsequiada por amigos de Reggae Seeds, Sweet Seeds, Bio Tabs, Undergrow TV, Weed Gest, Revista Cañamo i Dinafem. Contaremos con entrada a 3€ para las personas que quieran asistir al acontecimiento sin querer formar parte del Jurado.

Nos encontraremos en Cal Suis, en el barrio de Finestrelles de Esplugues de Llobregat, un espacio al aire libre con unas vistas privilegiadas de la ciudad de Barcelona. La casa está situada en tres calles del hospital Sant Joan de Deu, a 15 minutos de la parada de metro L-3, Zona Universitaria.

Así que ya sabes, si quieres pasar un sábado en familia, con luchadores y luchadoras como tú, personas que saben que el mundo puede ser diferente y riegan y plantan ilusiones por el futuro. No lo dudes, disfruta de un día relajado y divertido para coger fuerzas y renovar energías. Marca el sábado 16 de Julio en el calendario y ven con tus amistades al acontecimiento cannàbic del verano. No dejes que te lo expliquen!!

 

Feu un comentari