Un dia perfecte d'estiu #CatFACCup

Dissabte 16 de juliol, Cal suís va fumejar Llibertat amb motiu de la segona edició de la CatFAC Cup, un dia de reivindicació i festa per tancar amb la intensitat que es mereix aquest curs polític.
La jornada va començar ven d’hora perquè tothom tingues temps de gaudi de la trobada més especial de l’any i pugues valora amb temps l’excel·lència de les millors flors presentades a concurs. Vint-i-sis  van ser les varietats presentades a concurs diferenciades entre les categories Sativa i Indica, la valoració popular va ser qui va determinar les sis millors flors Catalanes. El jurat Popular va afegir un valor molt representatiu a les mostres escollides per endur-se el reconeixement al treball i l’esforç dels conreadors i conreadores que dia a dia busquen l’excel·lència per a totes les persones sòcies.
El matí avançava amb gran assistència i els aromes començaven a embriagar les instal·lacions mentre es succeïen les actuacions en directe de Boston Band Ru i Roger Ferrer. Es respirava un ambient de festa rodejats d’amics i amigues que amb el seu suport ens van impregnar d’una força que trigarà a esvair-se. Mirant enrere amb orgull i encarant el futur amb il·lusió perquè la CatFAC, les associacions que la conformen i totes les persones usuàries que representem segueixin empenyent amb força per aconseguir una societat oberta i justa per tothom.
Tot va culminar a les nou quant la música es va retirar per donar pas els companys de UndengrowTV, Jose Mari presentador dels lliuraments dels premis va dona un toc d’humor a la vetllada. Totes i cadascuna de les 26 mostres presentades mereixien una menció especial per la gran qualitat, però Les millors mans verdes! Les millors herbes catalanes!, d’aquest 2016 van ser:
Sativa_DSC5201
  1. CandiLand (ACAM) Mostra S-9
  2. Amnèsia Haze (Basthet) Mostra S-3
  3. Tange (Mazar Club)  Mostra S-5
Indica
  1. Lemon Garlic OG (Mazar Club) Mostra I-6
  2. Be skunk (Basthet) Mostra I-16
  3. Corleone kush (ACAM) Mostra I-8
CATFACCUP CISTELLA
La celebració continuava amb el sorteig de la cistella Cannàbica dotada de productes obsequiats per  Reggae Seeds, Sweet Seeds, Bio Tabs, Undergrow TV, Weed Gest, Revista Cañamo i Dinafem, que va ompli de satisfacció els dos guanyadors que va marxar ben carregada a casa!.  Volem fer esment especial a Bio Taps, per recolzar el projecte des dels inicis i per la seva gran aportació en la realització dels trofeus d’aquesta edició.
La tarda avançava donant past a la Festa “Res Prohibit”, els amics  Fun4Funk vam fer tremolar els fonaments del recinte amb la millor música i que va fer gairebé impossible parar de ballar, la presència d’activistes, marques del sector, associacions Cannàbiques, associacions amigues, mitjans especialitzats, amics i amigues de l’organització, van fer que la trobada fos un gran premi al treball i esforç que durant aquest últim any hem estat realitzant per la regulació del Cànnabis a Catalunya.
Agrair a tots els patrocinadors, col·laboradors, músics i al públic assistent per fer possible aquest esdeveniment, i brindar-nos l’oportunitat de celebrar aquesta trobada. Les persones activistes ens mereixíem un parèntesi al prohibicionisme, un espai de llibertat per agafar aire, renovar forces, enfortir llaços i preparar-nos! Hem vingut a canviar allò que no ens agrada! I en la nostra societat no hi ha res prohibit. Per una regulació responsable, per una regulació integral, per una regulació del cànnabis que és només l’inici del camí ferm cap a la llibertat.
Us esperem a la següent!!!!!

Feu un comentari