Democracia es votar.

la Federació d’associacions cannàbiques ens posicionem a per construir una societat democràtica i així ho hem demostrat al llarg del temps,  prenent part de les decisions col·lectives i participant de la vida pública per transformar la realitat que ens envolta.
Davant els fets que estem vivint en relació a la convocatòria de referèndum el proper 1 d’octubre de 2017, com representat 16 associacions del nostre país, creiem que no podem restar impassibles i per aquest motiu ens posicionem públicament amb la defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir, condemna qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets.
A favor del dret d’autodeterminació, assumint el referèndum com a eina democràtica fonamental del poble de Catalunya per decidir el seu futur. treballem per una societat empoderada i compromesa amb el seu entorn amb l’objectiu de ser motor de canvi i transformació social i apostem per la participació com a eina imprescindible per fer-ho possible.
Sigui quina sigui l’opció votada,  la participació al referèndum és clau per poder decidir de manera col·lectiva el futur de Catalunya,