Punt de trobada de l’activisme a Spannabis. T’esperem!

Estem a les portes de la propera edició de la Fira del Cànem  i Tecnologies Alternatives que es celebra a Cornellà de Llobregat: Spannabis 2017. És la més gran d’Europa, amb un ampli ventall de participació de tot el sector del cànnabis i la CatFAC hi serà present per donar-vos la informació necessària per realitzar el vostre projecte, millorar les vostres associacions o, senzillament, compartir visions sobre el moment apassionant que vivim. Recorda, ens trobaràs a l’stand 211.
Spannabis v2Una cita del món cannàbic on com sempre hi farem present la veu de les persones usuàries acompanyats, en aquesta ocasió, de moltes novetats. Com ja és habitual, disposareu d’un servei d’informació integral durant tot el cap de setmana però a més aquest any, compartirem l’experiència amb organitzacions que ens acompanyen en la lluita del dia a dia. Denominem l’stand: “Oasi de la Informació” un punt de trobada on rebre informació i compartir diàleg i debat.
Ens retrobarem amb els companys i les companyes de les federacions territorials GaliFAC, ARAFAC, FACLevante, EHKEEF i FACEX, i els companys de Som el que Cultivem per intercanviar opinions sobre les últimes novetats que a nivell autonòmic es van aconseguint sobre la regulació de les associacions Cannàbiques i l’elaboració d’una proposta comuna cap a un canvi de paradigma a tot l’estat que garanteixi els drets de les persones usuàries de cànnabis. També hi seran presents els amics d’ENCOD – The European Coalition for Just and Effective Drug Policies, per aportar la mirada sobre el que està passant a la resta del continent i les oportunitats que es poden obrir a nivell europeu. I finalment, les amigues de REMA – Red Estatal de Mujeres Antiprohibicionistas, plataforma aglutinadora de dones de tot el sector del cànnabis i les drogues en general disposaran d’un espai per respondre, acompanyar i compartir. A més, vindran amb companyes de lluita llatinoamericana on ja estan naixent les primeres xarxes de dones així que el debat podrà ser global 😉
Stand 211, l’Oasi de la Informació, s’ha convertit en un stand temàtic que pretén apropar-vos tota la informació que necessiteu i respondre les vostres inquietuds en un sol punt. Així que ja ho saps, agafa l’agenda i anota:
Divendres 10 11:00-13:00 L’experiència marca la deferència
Totes les preguntes i neguits que tinguis trobaran resposta aquí. T’oferim assessorament jurídic, tècnic i laboral, un acompanyament integral que té per objectiu l’enfortiment del teixit associatiu cannàbic. I no s’acaba aquí, The European Coalition for Just and Effective Drug Policies (ENCOD) també hi serà per informar-te de tot el que passa Europa.
***Per tal d’organitzar una atenció adequada us demanem que envieu una  sol·licitud prèvia de visita al correu CatFAC@CatFAC.org
Divendres 10 16:00-19:00 FAC confederació
Vine a conèixer el nou projecte de la Federació d’Associacions Cannàbiques (FAC):  Aglutinar les federacions que donen resposta a milers de persones usuàries de tot el territori, cadascuna amb les seves particularitats però amb un objectiu clar i comú, ser l’altaveu de les associacions cannàbiques a l’Estat.
Dissabte 11 11:00 – 13:00 Som el que Cultivem
La Federació d’Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya– Fedcac- i la Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya –CatFAC ens unim per rellançar la plataforma “Som el que Cultivem” amb l’objectiu d’oferir la nostra col·laboració a tots els municipis catalans que pretenguin treballar per regular el funcionament de les associacions cannàbiques catalanes.
Dissabte 11 17:00-19:00 REMA
La Red Estatal de Mujeres Antiprohibicionistas – REMA estarà a l’espai i et proposa: Si ets dona, si vols sumar esforços amb més dones, de molts àmbits, compartir, construir… aquest és el teu espai! Plantem-nos juntes per guanyar llibertat, salut, per apoderar-nos, per decidir entre totes! Fem una gran xarxa que ens doni visibilitat , que ens faci presents amb la nostra diversitat, que reclami els nostres drets.
A més, comptarem amb companyes de lluita de Llatinoamèrica amb qui podrem compartir experiències i teixir complicitats.
Domingo 11    16:00 – 19:00 CatFAC
El futur de les associacions cannàbiques és un repte que hem d’afrontar plegades, en un marc de cooperació que doni respostes i viabilitat als projectes que hem impulsat des de la societat civil i que ara sol·liciten respostes a les administracions públiques. Unes administracions que ens han reconegut la trajectòria i el treball,  que ara podria veure els seus fruits en l’aprovació d’una llei que doni criteris clars de funcionament i gestió de les associacions cannàbiques. “La política, la fas o te la fan” per això és important que la veu de les persones usuàries estigui representada en les institucions i en el teixit social.
Posem al vostre servei tot allò que us pot ser útil: incidència política, convenis amb organitzacions de reducció de riscos, formacions específiques, projectes amb actors del sector, atenció terapèutica amb doctors col·legiats, gabinet jurídic per a les vostres consultes, informació actualitzada, i tot allò que com a col·lectiu aconseguim per seguir reforçant el projecte.
Ara tu decideixes!  Marca la diferencia
Suma’t a l’activisme cannàbic i lluita pels teus drets!