Operació de la Guàrdia Civil contra una associació cannàbica

La Guàrdia Civil ha arrestat quatre persones que es trobaven a l’interior d’una associació cannàbica situada al  carrer de Bailèn (Barcelona). Els fets han tingut lloc dijous  9 de Gener al matí, quan els agents han aparegut per sorpresa al local en quatre vehicles. El cos policial se n’ha endut una quantitat indeterminada de droga després d’un escorcoll que s’ha allargat dues hores.

Les persones que eren al local no han volgut fer declaracions públiques però han assegurat a betevé que es tracta d’una operació “secreta” de la Guàrdia Civil i que no se l’esperaven. El cos ha assegurat que la intervenció s’ha fet per motius “penals” i que tres de les detencions persegueixen aquest objectiu. L’altra és per raons d’estrangeria.
La Guàrdia Urbana també s’ha acostat a l’establiment i, segons ha informat a betevé, hi ha accedit a la recerca d’alguna irregularitat administrativa. La Guàrdia Civil està analitzant el material comissat i manté el secret de sumari.
L’establiment ha tancat les portes al públic durant el dia després de l’operació.