Fem camí juntes!!

Des de la CatFAC creiem que ara més que mai hem de fer pinya, hem d’empoderar-nos, defensar el model que durant tants anys hem anat bastint per lluitar contra el mercat il·lícit, buscant la garantia de qualitat, seguretat i acompanyament a la gestió de plaers.

Ara és l’hora de treballar per aconseguir un consens polític que ens permeti un canvi legislatiu que ens doti de normalitat, de seguretat, d’eines per encarar el nostre futur i el de la salut pública des d’una altra mirada centrada en el desenvolupament humà, els drets, les llibertats i la convivència cívica.

Sume’m esforços! Que l’estratègia de la por aconsegueixi fer-nos més forts, nosaltres tenim arguments, volem diàleg, volem construir. Fem-ho junts!
Per tot això, des de la CatFAC iniciem una nova proposta d’afiliació més inclusiva i adaptada a totes els organitzacions que volen unir-se en la defensa del model CSC . Posant en pràctica tres noves categories que juntes conformaran la CatFAC: Federades, Simpatitzants i Amigues.

La implicació d’una quota única s’estableix com a millora en la gestió econòmica de la Federació, per adaptar els recursos als ingressos econòmics que rep l’Organització, reforçant l’operativitat i les condicions laborals del personal treballador de la CatFAC. La proposta es marca com a objectiu la sostenibilitat amb els recursos propis i l’estabilitat econòmica dels projectes que es puguin implantar així com l’augment de la representativitat del sector cannàbic en la lluita pels nostres drets.
Te les expliquem!

Federats
Associacions Cannàbiques establertes a Catalunya amb voluntat de participar activament i fer-se corresponsables de les tasques del dia a dia de la federació. Associacions que donin compliment al Codi de Bones Pràctiques de la CatFAC i que tinguin capacitat per participar activament del moviment. FEDERATS

Aquesta categoria contempla l’excepció de les associacions de menys de 50 persones sòcies, per garantir la representativitat de totes les associacions que volen formar part de l’organització. Aquestes tindrien una quota reduïda de 50€, mentre l’Associació no superi el número establert, superat aquest límit passarien al pagament de la quota única.

Simpatitzant
Associacions Cannàbiques establertes a Catalunya que es sumen a les reivindicacions de la Federació però no poden o no els interessa un ritme de participació tan activa però en canvi, si que volen aportar al moviment i estar-hi vinculats.

Sinpatizant
Amigues
Organitzacions o persones, cannàbiques o no, que comparteixen les reivindicacions de la CatFAC i volen sumar el seu granet de sorra en el canvi de paradigma necessari en les polítiques de drogues.

Amigues

Aquestes noves categories es realitzen per donar la possibilitat a les associacions cannàbiques assistents al territori català a conèixer la nostra organització i poder col·laborar en la realització d’incidència política i social per al canvi en les polítiques de drogues a nivell Català.

Fem camí juntes!! per mes informació contacteu al correu Catfac@catfac.org

Feu un comentari