Primera entrega de 59.000 signatures La Rosa Verda

Després de més d’un any de treball, avui hem donat un gran pas en el camí cap a la regulació de les associacions de persones consumidores de cánnabis. Hem lliurat a l’Institut Català d’Estadística (IDESCAT), dins del termini que finalitza aquest divendres (15/01), les primeres 59.000 signatures de suport a la ILP La Rosa Verda. Esperem poder tornar el mateix divendres 15, darrer dia de termini, amb 5.000 signatures més, sumant així un total de 64.000, que quan siguin degudament revisades i validades per l’IDESCAT hauran de ser suficients per aconseguir que aquesta ILP entri amb força al Parlament per ser sotmesa a debat i votació. Encara queda un llarg recorregut, però no hi ha dubte que presentar les signatures necessàries perquè prosperi aquesta Iniciativa Legislativa Popular constitueix un avanç molt important. Gràcies a tots els que heu participat i a tots els ciutadans i ciutadanes que han donat la seva signatura de suport.

Us recordem que el pròxim divendres dia 22 a les 11 del matí, coincidint amb la celebració de Sant Cannut, organitzat pel Moviment cannàbic Català, farem un acte de final de campanya de la ILP La Rosa Verda, de caràcter festiu i reivindicatiu, davant del Parlament de Catalunya. Farem una gran foto col·lectiva i repartirem centenars de roses verdes. Fedataris, voluntàries, amigues, simpatitzants… us esperem a totes i tots !!

Feu un comentari