Entrevistes d'una fulla: Òscar Parés Franquero

OscarPares Com començaria la teva biografia?
Per fer-ho pel·liculero explicaré una anècdota de la qual vam tenir noticia fa uns anys gràcies al treball de l’inconmensurable Juan Carlos Usó, la persona que més i millor ha treballat la historia de les drogues de l’estat Espanyol. Diré que sóc l’altra cara de la moneda d’un avant passat meu, l’agent Franquero, que a l’època de la República, era algo així com era l’Eliot Ness del Port de Barcelona. foto entrevistes

Què en saps de la CatFAC?
Doncs que és una entitat formada per persones amb un gran compromís per transformar la realitat amb les que comparteixo idees i amistat. És una font d’inspiració i confio que els seus anhels i esforços siguin degudament reconeguts en un futur no gaire llunyà.

Com veus el futur del Cànnabis?
Espero i desitjo que sigui el cavall de Troia per acabar amb la prohibició de totes les drogues. Si aconseguim legalitzar el cànnabis però no la resta de drogues és possible que l’esforç no hagi valgut la pena.

Et toca escollir, pastilla vermella o pastilla blava?
Vermella. Quan t’adones que la majoria de cops les drogues no són el problema, sinó part de la solució, tot sovint arribes a la conclusió de Morpheus (Matrix): “Con el tiempo aprenderás que hay diferencia entre conocer el camino…y andar el camino. Yo solo puedo mostrarte la puerta, eres tu quien debe abrir”

Vaporitzador o galetes?
Depèn amb qui s’hagi de compartir.

• Algun consell?
Hi ha qui diu que les distàncies existeixen per ser recorregudes.

• Acaba la frase… “les drogues…”
…desapareixeran el dia que deixem de perseguir-les. Com va passar amb les bruixes”.
És una frase de El Roto (dibuixant del diari El País) que cito sovint.

¿Pots recomanar-nos a algú per a la Fulla ?
M’agradaria llegir què hi té a dir l’Antoni Llort, de Reus. Us recomano que li seguiu la pista!

Feu un comentari