Jornada d’assessorament, Apunta't!

Volem agrair-vos de tot cor, la paciència que heu tingut en els últims mesos. La CatFAC ha estat endreçant-se a nivell intern, per tal de poder oferir-vos serveis millorats i de qualitat, que us serviran per encaminar els vostres projectes de manera ecològica i sostenible.

N’estem convençuts que aquest 2015 serà un any que donarà peu a un canvi arreu del territori català envers a la concepció que es té de les persones usuàries de cànnabis, auto-cultivadores, Clubs socials de cànnabis i en general a tot el que envolta el Moviment Cannàbic.

És per això que des de la CatFAC apostem per un nou format d’assessorament que entenem que dóna una resposta més acurada a les vostres necessitats, aprofundint en continguts i oferint tots els materials necessaris. Volem traslladar-vos tota la nostra experiència i què amb tota la informació pugueu encapçalar projectes sòlids, que perdurin en el temps.

Des de la CatFCartell asesorament (2)AC, us oferim una jornada d’assessorament que es dividirà en tres blocs, que considerem els més importants per persones que com vosaltres aposten pel model associatiu.

– Context Cannàbic i situació actual a Catalunya.
– El Codi de Bones Pràctiques.
– Com crear la teva associació Cannàbica, PAS a PAS

També se us entregarà tota la documentació necessària que us facilitarà el bon desenvolupament de la constitució de les futures associacions que representeu.

Per participar a les jornades cal que ompliu el formulari  i us facilitarem tota la informació necessària.

Salut i Regulació!
Per qualsevol dubte estem a la vostre disposició Catfac@catfac.org

 

Feu un comentari