Una campanya global per crear consciència

SUPORTEl 26 de juny és el Dia Internacional de les Nacions Unides per a la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues. Activistes de tot el món reunits sota la bandera de “Recolzi, no castigui: Dia d’Acció Global” sortiran als carrers per protestar contra les polítiques que han portat a la Presó massiva, a una crisi de salut, i a l’augment de la violència de les organitzacions del narcotràfic.

El “Dia d’Acció Global” busca ressaltar com es segueix abusant dels usuaris de drogues. En nom de la ‘guerra contra les drogues’ s’estigmatitza, tortura, copeja i matan a les persones que usen drogues. La campanya “Recolzi, no castigui” demana un enfocament més eficaç i humà per abordar els temes de drogues, un enfocament basat en la salut pública, la reducció de danys, i els drets humans.

Aquest vídeo fa un resum de les activitats de la campanya “Recolzi, no castigui” durant l’últim any.

Mostri el seu suport http://supportdontpunish.org/