Els "Clubs Socials de Cànnabis" en perill d'extinció.


cannabis social Nascudes a principis  d’aquest any a diverses ciutats de França estan desapareixent ràpidament, moltes d’elles dissoltes pels tribunals. Tres de les sis presentades en Prefectura ja han estat dissolts i una cambra la llaura breument, va dir Jean-Francois Sarrazin, un ex membre d’un d’aquests clubs.

Els Clubs Socials de Cànnabis (csc) són grups d’adults que creixen junts cànnabis per al consum personal per desfer-se del mercat negre. El moviment va néixer a França oficialment al març, amb la declaració de la Federació Cànnabis Social Clubs en la prefectura de Indre-et-Loire.

En el procés, el iniciador del moviment, Dominique Broc, havia instat a tots els grups ja creats a reconèixer legalment la seva existència. Segons ell, diversos centenars de CSC existeix informalment a França. Sis d’ells van fer el procés de presentació d’informes: en Tours (Indre-et-Loire), La Roche-sud-Yon (Vendée), Gueret (Creuse), Llemotges (Haute-Vienne), Roseguin (Charanta-Maritime) i Nantes (Loire-Atlantique). Tots van ser segellats i publicats en el Diari Oficial. Però els fiscals assignats al cas, posen en dubte la producció, la venda i el consum de cànnabis ja que és il·legal a França.

La federació es va dissoldre el 20 de juny, seguit per CSC Creuse 25 i CHC Vendée i Tours que es van dissoldre a mitjan juliol. Només els de Nantes i Roseguin encara no són objecte d’una demanda de dissolució dels tribunals. Sarrazin, “Aquestes decisions són el primer pas per anar al nivell europeu” va afegir que “Anem a apel·lar. Després anirem a la Cort Suprema i el Tribunal Europeu de Drets Humans”.

Ghehiouèche Farid, un ex membre de la federació va lamentar la “falta de coratge dels polítics per canviar la lleique proporcionaria un marc experimental per a aquesta iniciativa “, “mentre que els líders d’altres països es  posicionen en una obertura al debat, i mes tenint en compte que França supera la mitjana Europea en consum de Cànnabis, malgrat una llei dura “.

http://www.jeanmarcmorandini.com/article-307459-les-cannabis-social-clubs-sur-le-point-de-disparaitre.html