Intervenció d'espais públics en suport a la Regulació de la Marihuana a Uruguai.

L’aprovació de la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs i les lleis de reconeixement de la diversitat sexual constitueixen avanços en matèria de drets que posicionen a Uruguai com un país més lliure.1003328_501860383227755_443780827_n

Per si això fos poc, avui estem a un pas de regular la marihuana. Estem a un pas de fer història a nivell mundial. No obstant això, encara res és segur; falta una última empenta…
De cara a la votació del projecte de llei de regulació del mercat de marihuana dimecres que ve 31 de juliol, la Coordinadora Nacional per la Regulació de la Marihuana planeja xopar de verd les principals ciutats del nostre país. És que aquesta setmana serà necessari fer-li saber al sistema polític que hi ha moltíssim uruguaians i uruguaianes que recolzen la regulació de la marihuana; aquesta setmana el verd serà sinònim de llibertat.

El dilluns 29 de juliol Uruguai clarejarà verd. I no serà un verd vandàlic; serà un verd alegre, un verd que ens animarà a començar aquesta setmana com el que és: un moment històric.

La Coordinadora Nacional per la Regulació de la Marihuana convoca a totes les persones que tinguin ànsies de fer història a participar del Clarejar Verd. La preparació serà en la nit del diumenge 28 de juliol i comptarem amb abundant tela TNT i les ja mundialment famoses “chalitas”.

L’objectiu és que a través de la conformació de grups d’antre 5 i 10 persones, es formin brigades que surtin a intervenir els principals espais de cada ciutat. La idea també és registrar els moments de la preparació del clarejar per després comptar amb un material de difusió audiovisual.

Movida Cannabica Florida Uruguay