"Cànnabis Social Club Francès" dissolt pel Tribunal Superior de Tours


liberte de cultiverEl tribunal Superior de Tours sol·licita la dissolució civil dels Cànnabis social club Francesos, considerant que l’associació és “Il·legal”, el fiscal Philippe Varin va negar els estatuts de la federació de CSC, creat per grups de persones que conreen cànnabis per al consum personal. Philippe havia dit que “el propòsit de l’associació és il·legal.


Segons el Sr. Philippe Baron, advocat Cànnabis Social Club francès, la decisió no és una sorpresa ja que el problema era la legalitat en els objecte de l’associació. Mentre el cànnabis sigui il·legal a França, la legalitat de l’associació és impossible.
Encara que recentment entro en vigor un decret que obre el camí per als medicaments derivats del Cànnabis, Philippe reconeix que el Govern ha donat pas a la utilització de Marihuana com a Medicina, amb el que la pregunta és, Com va a introduir el Cànnabis en la medicina, podríem tenir associacions per conrear-la.


Lluita fins al final
“La nostra lluita és justa. Anem a anar fins al final recorrent a els tribunals europeus si és necessari”, va dir Jean-Francois Sarrazin, co-fundador, amb Dominique Broc, “Cànnabis club francès social.”
Centenars de CSC existeixen de manera informal a França “No ens va a matar. Hi ha diverses maneres de dissenyar els clubs socials de cànnabis, que renaixerà d’una altra forma”, diu *Farid *Ghéhiouèche membre de la Federació, que va afegir ” Esperem Sortir d’il·legalitat, perquè volem demostrar que hi ha una alternativa a la repressió”.

Noticia: http://www.huffingtonpost.fr/2013/06/20/tgi-tours-cannabis-social-club-dissous_n_3474088.html