la Federació d’associacions cannàbiques ens posicionem a per construir una societat democràtica i així ho hem demostrat al llarg del temps, prenent part de les decisions col·lectives i participant de la vida pública per transformar la realitat que ens envolta.

Davant els fets que estem vivint en relació a la convocatòria de referèndum el proper 1 d’octubre de 2017, com representat 16 associacions del nostre país, creiem que no podem restar impassibles i per aquest motiu ens posicionem públicament amb la defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir, condemna qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets. A favor del dret d’autodeterminació, assumint el referèndum com a eina democràtica fonamental del poble de Catalunya per decidir el seu futur. treballem per una societat empoderada i compromesa amb el seu entorn amb l’objectiu de ser motor de canvi i transformació social i apostem per la participació com a eina imprescindible per fer-ho possible.

Sigui quina sigui l’opció votada, la participació al referèndum és clau per poder decidir de manera col·lectiva el futur de Catalunya, tenim la responsabilitat fer sentir la nostra veu per aconseguir una societat més democràtica i més justa.