Ja som aquí!

Senyors i senyores que dèieu “La regulación autonómica invade competencias que corresponden al Estado” Ja som aquí!

Avui estem aquí  Congrés dels Diputats i Diputades per cumplir el mandat democràtic del  Parlament de Catalunya la Llei 13/2017 que el TC va declara inconstitucional, per vulnera competències exclusives de l’Estat

La Llei 13/2017 va ser una norma pionera que regulava el consum, el cultiu i el transport de cànnabis . Fruit d’una ILP que havia aconseguit 60.000 signatures. El Parlament la va aprovar amb 118 vots de 135, és a dir, amb els de JxSí, Cs, PSC, CSQP i la CUP. Cinc anys després de la seva aprovació al Parlament de Catalunya la #LleiCannabis, arriba al Congrés dels Diputats i Diputades amb la mateixa il·lusió, amb la mateixa determinació i amb la promesa que no defallirem, que lluitarem i que defensarem el que som i el que volem ser.

El Congrés tornar a plasmar que mentre la societat espanyola s’encamina en una direcció, els representants polítics es mantenen immòbils.L’immobilisme de l’Estat espanyol és irresponsable, cap sistema democràtic pot contemplar impassible, amb tranquil·litat, en una situació d’inseguretat jurídica i sanitària que en suposa una injusta discriminació i la vulneració dels seus drets fonamentals.

Volem mostrar el nostre agraïment als Grups del Parlament de Catalunya i Congrés dels Diputats i Diputades, per tenir la valentia d’embarcar-se amb nosaltres en aquesta iniciativa de la societat civil, que neix de la necessitat de cercar noves respostes davant la ineficàcia de les polítiques prohibicionistes,

Si avui estem aquí és gràcies a vosaltres i a totes els que heu col·laborat, als que han marcat el camí, als que han caminat i als qui us heu anat sumant durant el camí. #MovimentCannabicCatala #SomelqueCultivem #LaRosaVerda #LleiCannabis #LeyCannabisYA Avui tanquem una etapa molt important de les nostres organització, i hem de demostrar que podem fer-ho