Unides contra la repressió

 
La federació d’associacions cannàbiques de Catalunya (CatFAC) dona suport a la manifestació que tindrà lloc diumenge 15 d’abril a les 12.30 del migdia a Plaça Espanya , contra la repressió amb el lema: “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa”.
Els darrers mesos, el govern de l’estat espanyol ha sobrepassat totes les línies imaginables, actuant de forma inacceptable des d’un punt de vista democràtic, emprenent un gravíssim atac que vol eliminar els nostres drets democràtics. El que està succeint és extremadament greu: es tracta d’una escalada repressiva sense precedents contra els nostres drets democràtics més bàsics. Busquen atemorint-nos perquè no sortim als carrers, busquen tapar-nos la boca perquè no lluitem contra les injustícies. Pretenent deslegitimar la mobilització social, desincentivar-la i, en última instància, procurar restar-li eficàcia. No podem normalitzar aquesta situació d’absoluta repressió i no ens podem quedar a casa! Hem de tornar a sortir al carrer de manera pacífica i cívica però amb tota la determinació.

Estem convençuts que la llibertat només la conquerirem amb les nostres pròpies forces. Ningú ens la regalarà. Hem de participar. Tenim les nostres organitzacions populars i els carrers són els nostres veritables amics, de manera que podem confiar en la nostra força i determinació. No Callarem!!
Aquest diumenge ens veiem a les 12.30 h a Plaça Espanya!