II Edició Seminari Cànnabis Medicinal

Donat l’èxit del primer seminari i ja que hi ha varies persones a la llista d’espera, el proper 22 de març es celebrarà a Barcelona una segona edició del seminari de formació sobre cànnabis medicinal.
Impartit pels doctors Mariano García de Palau, Fernando Caudevilla i José Carlos Bouso, tres reconeguts experts en l’àmbit del cànnabis medicinal.
Durant el seminari es farà un repàs a les bases fisiològiques que expliquen les propietats terapèutiques del cànnabis, o sigui el Sistema Endocannabinoide.
Es farà una actualització de les evidències que existeixen avui dia sobre l’eficàcia del cànnabis i dels cannabinoides pel tractament d’algunes malalties. S’explicarà també quines són les línies d’investigació més interessants que possiblement ampliaran els usos mèdics del cànnabis en el futur.
Es presentaran casos clínics de l’experiència dels ponents i s’explicaran quines són les millors formes de prescripció i ús. S’abordaran temes d’actualitat com les suposades propietats, gairebé miraculoses, del CBD i dels olis de cànnabis.
Es pretén oferir a l’assistent una informació rigorosa, basada en l’evidència científica i en la pràctica clínica i, sobretot, accessible i útil per al participant.
El seminari està dirigit a professionals de la salut (persones que treballen en clubs socials de cànnabis, voluntaris d’ONG’s, metges, psicòlegs, etc.) que vulguin aprofundir en la materia.
Idioma oficial: Castellà
Data: Dimecres, 22 de març de 2017, de 15:30h a 20:30h.
Lloc: Per definir (al centre de Barcelona)
Preu: 50 €/persona*
*Es farà 20% descompte a:
– Treballadors/es d’associacions cannàbiques federades.
– Associacions/ONG amb nombre de treballadors participants en el seminari igual o superior a 3 persones. (descomptes no acumulables)
Places limitades.
Si tens interés, contacta a jlvila@iceers.org