El camí cap a una societat democràtica

Quan la voluntat popular desborda la legalitat, és el moment d’escriure una nova Pàgina en la Història.  Per això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en tota la seva pluralitat i diversitat, per a la defensa d’una democràcia on el diàleg sigui possible.
L’acció autoritària i repressiva per part de l’Estat i l’ús de la violència contra persones pacífiques és absolutament injustificada i deslegetimitza clarament a aquell qui la practica. Res no justifica l’ús de la violència. Rebutgem plenament aquesta situació, demanem diàleg i vies alternatives. Milions de persones surten al carrer, de forma pacífica i més que digne, i la resposta del govern és tancar ulls i orelles i fer ús de la força front un poble indefens que reclama llibertat.
Expressem el nostre suport a totes les persones, entitats i institucions que han treballat i treballen per garantir els drets democràtics fonamentals i el nostre compromís amb una democràcia que garanteixi la protecció ciutadana.
L’estat espanyol ha volgut reprimir la democràcia i ha trobat un poble en moviment. És per això que, des de SOM EL QUE CULTIVEM (FEDCAC-CatFAC) , fem una crida a la VAGA GENERAL. Plantem cara a la repressió i afegim-nos a la gran mobilització per donar resposta. Davant de la violència de l’estat, la millor resposta som totes nosaltres! Mantinguem-nos ferms i compromesos amb la llibertat i amb els drets de tota la ciutadania.

Feu un comentari