67.500 signatures per #Larosaverda, un gran pas en el camí cap a la regulació .

Divendres 15 de Gener, últim dia de termini improrrogable, hem lliurat a l’institut Català d’Estadística (IDESCAT) les últimes 8,500 signatures, que sumades a les 59,000 del primer lliurament donen un total de 67,500 signatures per aconseguir que el Parlament aprovi una llei que reguli l’activitat de les associacions de persones usuàries de cànnabis.

L’institut d’Estadística trigarà aproximadament un mes a validar totes les signatures, però donada la quantitat de signatures aconseguides, 17,500 més del mínim exigit per llei, creiem que tenim moltes possibilitats que la proposta de llei prosperi i passi al Parlament per ser debatuda i votada.

Moltes gràcies a tots i totes els que han participat i recolzat aquesta iniciativa legislativa popular. Divendres 22 de Gener ho celebrarem davant la Porta del Parlament!! en el marc dels actes organitzats amb motiu de #SantCannut2016 Us hi esperem!

Feu un comentari