54.937 signatures un pas més a prop d’aconseguir un marc legal

Després de molts mesos de feina intensa avui podem comunicar una molt bona noticia:

L’institut d’Estadística de Catalunya ha validat 54.980 signatures (gairebé 5.000 signatures més del mínim que exigeix la llei). Ha quedat palès que la ILP La Rosa Verda gaudeix del suport popular necessari per prosseguir la seva tramitació parlamentaria.

Demà a les 12:00 la comissió promotora entregarà els plecs amb els certificats d’estadística al Parlament de Catalunya. La comissió de Control convocarà en un termini de tres setmanes un acte públic al Parlament per fer la comprovació de signatures i certificats, i fer oficial el resultat positiu de la recollida. A partir d’aquest moment el debat a la totalitat de la Iniciativa Legislativa s’haurà de realitzar un màxim de 4 mesos. Com molts de vosaltres ja sabreu la gran majoria de grups polítics amb representació parlamentaria ja han manifestat el seu suport a la Rosa Verda, que ara ja es podrà concretar en la tramitació parlamentaria.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats que han donat suport a la ILP amb la seva tasca de fedataris, amb la seva signatura o amb el recolzament econòmic, i contribuït a assolir una fita molt important pel reconeixement dels drets i llibertats fonamentals de les persones. Avui estem un pas més a prop d’aconseguir un marc legal i de seguretat jurídica per a tota la ciutadania i per les persones consumidores de cànnabis.

Gràcies de nou i felicitats a tots!

Feu un comentari