Vine, ets imprescindible.

Dijous 24 de novembre a les 11 h, som el que cultivem i la Rosa Verda convoquem una concentració a debat al Parlament de Catalunya, on sestarà realitzat les últimes compareixences d’Experts moment on comença el debat intern i presentació d’esmenes dels grups Parlamentaris.

ilpconcentracio24nTenim una oportunitat irrepetible i tenim l’obligació de treballar per aconseguir-ho, hem de donar una resposta unitària i contundent: hem de fer sentir la nostra veu al carrer!
Dijous 24 de novembre ens unim per defensar els nostres drets i donar suport als nostres representants polítics perquè afronten el repte de construir una societat diferent, una societat que no estigui basada en la prohibició, sinó en l’educació. És l’hora de fer una regulació que permeti tenir un control sobre la qualitat de la substancia, és l’hora de tenir un accés al cànnabis regulat per una llei que no estigui basada en dogmes prohibicionistes, és l’hora de tenir en compte criteris de prevenció de riscos i d’educació en consum, de sumar-se a l’onada internacional de polítiques de drogues progressistes.
Demostrem al món que no permetrem la vulneració dels nostres drets i que som un país lliure de persones lliures amb consciència crítica per exercir de forma responsable aquesta llibertat. hem de fer-nos sentir!
Comptem amb tu!

Ajuda’ns amb la difusió!
Descarrega’t el cartell i fes difusió per les teves xarxes!

Feu un comentari