Rototom Sunsplash, molt més que un festival de música

Arriba el mes d’agost i amb ell un dels festivals més esperats de l’any, el Rototom Sunsplash la 23º edició del festival de reggae europeu per antonomàsia. No es tracta d’un festival de música més, sinó d’un esdeveniment d’intercanvi on a més dels concerts s’afegeixen multitud d’activitats reivindicatives i culturals, tantes com les diferents nacionalitats que es donaran cita a Benicàssim durant els 8 dies de celebració .

Aquest any des del dissabte 13 al dissabte 20 d’agost, i per tercer any, una representació de CatFAC assistirà al festival, i durant tots els dies en horari de 14:00 pm a 10:00 am oferirem a tots aquells assistents al Rototom Sunsplash que es passin pel nostre estand d’informació i assessoria gratuïta, o simplement un intercanvi d’opinions. També trobareu merchandising de l’organització i productes de col·lectius amics.  No deixis de visitar-nos, No deixis escapar aquesta oportunitat per conèixer-nos!.

Dissabte 20 de les 16:00 hores de la tarda i en el Fòrum Social, la nostre companya Patricia Amiguet, junt els advocats Héctor Brotons i Joan Bertomeu, oferiran la xerra “Regulació del Cánnabis, una realitat sense resposta” on sobretot posaren de manifest la nova jurisprudència del Tribunal Suprem, quant al que a les associacions de cánnabis, farem un repàs als avanços en regulació d’associacions, sobretot a nivell municipal, i la reflexionarem sobre la visió de quin serà el futur més immediat quant a regulació del Cànnabis.

Feu un comentari