Entrevistes d’una Fulla: David Rullo

Com començaria la teva biografia?

Vaig nàixer a Tortosa i també sóc reusenc. Vaig triar estudiar dret a Barcelona, en l’últim moment i de ressaca. La vida m’ha anat conduint cap el que sóc i a ritme de bicicleta, amb alguna que altra derrapada, però gaudint d’experiències i sensacions. Treballo d’advocat i entre d’altres coses, en la defensa de la planta cànnabis i en concret dels seus usuaris.

P1050569Què en saps de la CatFAC?

És una de les federacions d’associacions d’usuaris de cànnabis de Catalunya, i que pertany a la FAC. El meu respecte cap a la gent que hi treballa i que fan possible anar avançant en la normalització de l’ús d’aquesta planta tan interessant.

Com veus el futur del Cànnabis?

Tot i la recent sentència del TS, que suposa  una passa enrere en  el desig de despenalitzar el cànnabis pels usuaris de les associacions  i que representa un tap a nivell judicial, també veig que com a moviment social i dins de moltes altres lluites,  només ens queda continuar treballant en el nostre objectiu amb més organització i major capacitat de  pressió….ara toca la rosa verda.

Et toca escollir, pastilla vermella o pastilla blava?

Pel terme hi ha les blaves….i són de música en colors, les vermelles i pel cas de voler-les provar, demanaria informació a algú coneixedor de confiança com l’Antoniu que treballa en l’àmbit de les drogues i els seus consums. Juntament amb d’altres companys tenen constituïda l’Associació ARSU de Reus i entre d’altres coses, fan analítiques de les substàncies.

Vaporitzador o galetes?

Depenent del què, qui, com, quan…però ambdues, maneres de consum netes i  sense fums. Amb les galetes de vegades hi ha sorpreses si no saps la dosis i és per això que cal aplicar-se el poc a poc i bona lletra.

Algun consell?

En l’àmbit de les drogues em venen al cap vàries frases conegudes però que de vegades oblidem. El verí està en la dosis, pel que representa i com a filosofia de vida. Som iguals som diferents. Iguals en drets com a individus però cadascú amb les seves personalitats i peculiaritats, i així extrapolat a les drogues una substància pot ser diferent en cada persona, context, situació…. i per acabar la saludable: Som el que mengem,…i també el que pensem, el que diem, el que fumem, el que sentim….i del que es tracta, en definitiva, és de sentir-se bé i molt bé.

Acaba la frase… “les drogues…”

Són els psicofàrmacs més potents a nivell cerebral, el prohibicionisme ens els fa dolents i ens criminalitza, així com ens en limita el seu estudi i aplicabilitat. Ens volen ignorants i també amb les drogues, cal doncs gestionar riscos i plaers, informant-se i fent ús de forma responsable.

¿Pots recomanar-nos a algú per a la Fulla ?

El Bernat Pellisa de Rasquera, el Robert Castro advocat i l’Artur Sardà, psicòleg.

Feu un comentari