Sumen esforços per donar resposta

Des de la CatFAC defensem l’acompanyament terapèutic sense tabús a totes les persones que desitgen utilitzar el cànnabis com a pal·liatiu terapèutic o millorar la seva condició de vida. És per això que dins del Grup Terapèutic treballem amb doctors especialitzats en cànnabis,  acompanyant a  persones que utilitzen el cànnabis per la seva patologia.

Són moltes les persones que acudeixen a nosaltres sabent que el Cànnabis és beneficiós per a la seva patologia, dolència, o malaltia, però no saben com, ni quan, ni de quina manera consumir-ho. Gràcies als avenços dels investigadors, metges, especialistes en la planta, conreadors, empreses del sector i el treball d’alguns laboratoris, podem utilitzar el cànnabis de la manera més efectiva i menys perjudicial possible, tot això sota una estricta i rigorosa supervisió mèdica.

El Gabinet Terapèutic és una de les qüestions més importants a l’hora de poder resoldre dubtes, oferim assessorament i acompanyament orientat per part d’un metge-professional de la salut, juntament amb les seves recomanacions/contraindicacions és bàsic per a nosaltres. Després de quatre anys de gestió Gabinet Terapèutic de CatFAC, i donada la necessitat d’una organització que pogués donar forma a totes les qüestions, preguntes, fins i tot pors que tenen o podem tenir alguns usuaris i usuàries terapèutics. Es una satisfacció per nostres, anunciar la signatura de convenis de col·laboració amb Medcan, D. Albert Estrada i Kalapa Clinic per informar, prevenir riscos i poder donar un servei de qualitat que els usuaris i les usuàries es mereixen.

Per poder oferir un servei adequat, continuen formant-nos i reciclant els nostres coneixements, actualitzar-nos amb els nous estudis sobre el cànnabis terapèutic que surten a la llum, a més d’assistir a totes les reunions, conferències i congressos interessants sobre el tema, i rodejant-nos dels millors professionals qualificats per donar el millor servei a les associacions federades.

Entusiasmant per sumar esforços, per crear un lloc on Parlar sense embuts sobre Cànnabis, amb els seus pros i les seves contres, recolzant-se en informació fiable, per poder oferir la millor ajuda possible a les persones que volen provar aquesta planta per trobar l’alleujament que desitgen.

Podeu contactar amb nosaltres al correu Catfac@catfac.org, continuem avançant !

Feu un comentari