A la corda fluixa… fem totes i tots un salt endavant!

La última sentència del Tribunal Suprem revocant una absolució d’un Tribunal Provincial posa punt i seguit a un model d’abastiment de cànnabis en grups de persones que durant anys hem estat construint entre totes i tots. El recorregut de la nostra lluita, que s’havia anat organitzant en les escletxes del sistema, ha tornat a topar amb el mur de la prohibició que ens situa a totes les persones usuàries en la corda fluixa. Ara és l’hora del salt endavant!

Des de la CatFAC creiem que ara més que mai hem de fer pinya, hem d’empoderar-nos, defensar el model que durant tants anys hem anat bastint per lluitar contra el mercat il·lícit, buscant la garantia de qualitat, seguetat i acompanyament a la gestió de plaers. És el nostre model, el de les persones usuàries. No volem tornar a la clandestinitat, volem que els nostres drets siguin reconeguts. Aquesta lluita no és jurídica, no som delinqüents! Ara és l’hora de treballar per aconseguir un consens polític que ens permeti un canvi legislatiu que ens doti de normalitat, de seguretat, d’eines per encarar el nostre futur i el de la salut pública des d’una altra mirada centrada en el desenvolupament humà, els drets, les llibertats i la convivència cívica.

Persones usuàries, cannàbics i cannàbiques, associacions, sume’m esforços! Que l’estratègia de la por aconsegueixi fer-nos més forts, nosaltres tenim arguments, volem diàleg, volem construir. Fem-ho junts! Saltem d’aquesta corda fluixa on ens situen i saltem endavant! Aconseguim unes noves polítiques que ens garanteixi a nosaltres i a les generacions futures viure sense tabús, sense estigmes i pensant en el bé comú.

Organitza’t i lluita! Surt de l’armari!

A la CatFAC us esperem per fer entre totes i tots aquest salt endavant!

Feu un comentari