Entrevistes d'una fulla: Andreu Obrador

Un mallorquí arrelat a Catalunya. Psicòleg 0010 del col·legi de psicòlegs. 1977 SPOTT: heroïna per un «tubo»… Primer, associacions de familiars, després associacions d’usuaris, i encara dura: AUPAM.

mailQuè en saps de la CatFAC?
Des del primer moment sempre el meu total suport. He compartit i derivat gent als vostres serveis. La ciutadania ha d’organitzar-se per trobar respostes. Quants no han pogut gaudir adequadament per manca d’informació? Benvingut sigui el coneixement. També als “professionals” de les drogodependències. Algun dia haurem de demanar perdó per tot el “mal” que hem fet. I pel plaer que hem evitat…

Com veus el futur del Cànnabis?
Saber quan, com i de quina manera usar-lo és un avanç. La repressió, més prest o més tard, fa aigües. La informació ens fa lliures.

Et toca escollir, pastilla vermella o pastilla blava?
Per què sintetitzar? La planta és natural, sempre ha estat així. Mengem verdura, fruita, vi, cervesa sintetitzada…? Vermell = Madur, Verd = Tendre, Blau = Cel.

Vaporitzador o galetes?
Les galetes són més naturals, és clar.

Algun consell?
Aprendre, conèixer, buscar, tot pot canviar, tot no està dit, eliminar prejudicis que fan mal, fomentar el coneixement per ésser més feliços.
Que algú pensi en aquelles persones que als anys 80 van entrar en aquest món sense tenir ni idea de res, i ara tenen 50-60-70 anys. Per què no donar-los un poc de veu? Tenen molt coneixement emmagatzemat.

Acaba la frase… “les drogues…”
No sé què són. L’ésser humà ha buscat, busca i buscarà respostes a la seva existència. Cadascú ha de trobar en aquest camí, el que millor li va. Ningú me pot dir el que me convé, jo haig que entomar-ho amb totes les conseqüències.

¿Pots recomanar-nos a algú per a la Fulla ?
Eduard Cases

Feu un comentari