Vine a coneixia la alternativa medicinal del segle XXI.

Si be el Cànnabis i els seus derivats es coneixen i utilitzen des de la xinesa mil•lenària la seva prohibició a mitjan segle XX, la seva estigmatització i les dificultats del seu estudi a nivell bioquímic han conduït a un desconeixement generalitzat sobre els riscos i propietats d’aquesta substància; també entre els professionals de la salut.

Amb aquest context mundial, el doctor Joan Parés capdavanter de l’Equip de Servei Terapèutic de la federació de associacions Cannàbiques de Catalunya (CatFAC) ens ofereix una visió mèdica i terapèutica del cànnabis, sense tabús i amb la experiència de mes de quatre anys acompanyament a totes les persones que desitgen utilitzar el cànnabis com a pal•liatiu terapèutic o millorar la seva condició de vida.

L’aparició d’associacions Cannàbiques en l’estat Español a obert la porta als consumidors terapèutics en l’accés a les substància per pal•liar les seves dolències. Mentre activistes, associacions i alguns polítics treballen, i seguiran fent-ho, per aconseguir una regulació justa amb la finalitat de que, algun dia, els pacients puguin comprar Cànnabis medicinal en farmàcies solament amb una recepta del mèdic.

Us convidem a conèixer aquesta alternativa a la medicinal convencional, divendres 6 de març a les 18:00 hores a Ateneu Esplugues de Llobregat, acte organitzat per Associació cannàbica de Autoconsum Basthet, amb la col•laboració de CatFAC.

Feu un comentari