Teixint xarxa i sumant esforços pel canvi

Avui, la Fundació Salut i Comunitat (FSC) i la Federació Catalana d’Associacions Cannàbiques (CatFAC) signem un conveni de col•laboració gràcies al qual l’Equip de Servei Terapèutic de la CatFAC trasllada a la seva seu l’atenció directa a les persones i donem l’inici a treballs conjunts en l’àmbit de la prevenció de riscos .

La Fundació Salut i Comunitat (FSC) és una organització sense ànim de lucre, d’àmbit estatal i amb projecció internacional. Compta amb una sòlida i àmplia experiència en el foment, creació i gestió de serveis de qualitat destinats al tractament, prevenció i sensibilització sobre diverses problemàtiques socials i sanitàries. Va ser creada en 1998, com a evolució de l’Associació Benestar i Salut, fundada en 1990.

Avui la CatFAC, es suma a aquesta gran entitat amb un conveni de col•laboració que té entre d’altres objectius, participar en el progrés i desenvolupament de la societat i en la millora en l’àmbit de la prevenció de riscos, danys i gestió de plaers, l’intercanvi de coneixements, serveis i informacions amb la Fundació Salut i Comunitat.

Serà a través del Servei Terapèutic de la CatFAC (ST) que es durà a terme la col•laboració que consistirà en la cessió d’un espai de la Fundació Salut i Comunitat a les instal•lacions del Servei D’atenció Psicoterapèutica (SAP), per gestionar les visites del ST de la CatFAC. Els horaris seran, els dilluns de les 10hs fins les 13hs i els dijous de les 16:30h fins les 19h .

L’Equip de Servei Terapèutic, que compta amb un doctor especialista en cànnabis, està a la vostra disposició a través de l’adreça terapeutic@catfac.org.

N’estem convençuts que aquest serà un pas important per al projecte terapèutic que porta més de dos anys liderant el Doctor Joan Parés a la Federació a través del qual podem acompanyar a persones que lliurement han decidit utilitzar el cànnabis per la seva patologia. Defensem l’acompanyament terapèutic sense tabús a totes les persones que desitgen utilitzar el cànnabis com a pal•liatiu terapèutic i millorar la seva condició de vida. I ara, a més, comptarem amb el suport i acompanyament de la Fundació Salut i Comunitat per donar servei a les persones.

Feu un comentari