Un any de canvis

El 2014 ha estat un any de transformacions pensant en els temps que vindran, un any en el qual hem consolidat l’Organització i aconseguit objectius que ens encaminen cap a un futur esperançador en el reconeixent social de les persones usuàries de cànnabis. Un any en el qual molts països del món han començat a esquerdar el mur prohibicionista aconseguint un canvi de paradigma que pretén acabar amb la criminalització i mirar per la salut de les persones consumidores.

Després de molts anys de lluita, el 2014 ens ha permès recollir els primers fruits dels nostres esforços. Hem pogut veure com les administracions públiques reconeixien la nostra realitat i existència i això no hauria estat possible sense la dedicació i esforç realitzat per totes i tots vosaltres. El granet de sorra que sumem cada persona usuària en la seva associació o junts en la Federació ens fa més evident que la unió fa possible la solució a tots els nostres problemes i què junts, ho aconseguirem!

Aprofitem l’inici d’aquest nou any per fer arribar el nostre més sincer agraïment a totes les organitzacions que ens han orientat i mostrat la seva confiança i què també ens han acompanyat en aquest 2014 amb tot el seu suport. Associacions i organitzacions amigues que ens omplen de determinació i compromís per aconseguir portar les veu de la ciutadania a les institucions. Desitgem continuar compartint plegats somnis i anhels perquè és plegats que els farem possibles!

Malgrat les condicions de vegades massa adverses, si ens mantenim treballant amb esforç i compromís, estrenyent els llaços, compartint els objectius serà més senzill d’arribar-hi. La societat segueix evolucionant i depen de nosaltres que puguem situar-nos al capdavant perquè es tinguin en compte les nostres demandes.

Mirem el 2015 amb optimisme i esperançats a seguir promovent i protegint la llibertat per generar entre totes i tots una societat oberta, justa on totes i tots sentim que en formem part. Aquest és el nostres desig i esperem que el 2015 respecti també tots els vostres!

BON ANY!

Feu un comentari