La CatFAC amb el Dret a Decidir

Des de la CatFAC entenem que des del món cannàbic cal que ens involucrem amb tot el que passa al nostre entorn perquè es tingui en compte el nostre punt de vista. Avui, amb el debat que hi ha a Catalunya al voltant del Dret  a Decidir, no ens podem quedar al marge.

Després d’intentar totes les sortides possibles l’Estat Español nega a la població la possibilitat de votar democràticament perquè siguin les persones les que decideixen si volem un país independent o no el volem. Ningú millor que nosaltres pot entendre la impotència que se sent quan algú altre decideix el que està bé del que no, el que és bo del que no ho és, el que es pot fer, cultivar, fumar, reivindicar, consumir…

Mentre per alguns l’opció de votar és desobediència pels altres és democràcia bàsica.

La CatFAC s’ha declarat sempre no partidista perquè entenem que dins la federació recollim totes les sensibilitats polítiques i que la nostra demanda és transversal en totes elles doncs demanem un canvi en les polítiques de drogues. Però avui el que es debat a Catalunya no és una opció ideològica concreta sinó una qüestió molt més trascendental: som les persones les que podem escollir el nostre futur? Creiem que és més important que mai que els cannàbics sortim i fem sentir la nostra veu. Ens preocupa la societat, ens preocupa el futur, ens involucrem en el que creiem que ha de ser el nostre entorn. Perquè cadascú de nosaltres pugui decidir si prefereix una opció o una altra cal primer que totes i tots tinguem l’opció de dir, de decidir, de VOTAR.

És per això que des de la CatFAC ens sumem a les entitats pel Dret a Decidir i animem a totes les persones a participar en la Consulta del proper 9 de novembre per tal de demostrar al govern español i a la societat internacional que quan la gent parla el resultat sempre és un èxit! Que les urnes no han de fer por perquè són democràcia .

El futur és a les nostres mans!

Feu un comentari