Les claus del bon funcionament d’una associació

Des de Torre Jussana  se ofereix la realització del taller Les claus del bon funcionament d’una associació, per tal d’enfortir les entitats s’ofereixin eines de diagnosi i recursos per tal de promoure el bon funcionament d’aquestes.

Les jornades organitzades per  CatFAC i la FEDCAC es durà a terme a Torre Jussana-Centre de Serveis a les Associacions el proper divendres 20 de juny.

La jornada tindrà una durada de 09,30 a 17,30hrs. La sessió de matí serà conduïda per dos tècnics de Torre Jussana, mentre que la sessió de tarda serà dinamitzada per responsables de la CatFAC i la FEDCAC per tal de donar a conèixer ambdues entitats i fomentar l’intercanvi i treball en xarxa de les associacions participants.contra portada torre jusanaposter torre post 2 (3)

Formulari de inscripció