Global Marihuana March 2013 Barcelona

Més d’un centenar de persones es van concentrar a Barcelona per fer una plantació simbòlica de cànnabis al centre de la plaça de Catalunya. Organitzada pel Moviment Cannàbic Català a la recerca de la legalització del cultiu, la distribució i el consum d’aquesta planta, que amb aquesta acció es sumaven des de Barcelona a les més de 200 ciutats de tot el món que aquest dissabte celebren la Global Marihuana March.million marihuana march

A l’hort preparat per a l’ocasió van començar a créixer flors i Plantes que portaven els participants entre les que no va poder faltar la Planta Prohibida, l’amfitriona de la Jornada que va amenitzar amb la seva presència una jornada festiu reivindicativa en què no van faltar la proclames a favor de la despenalització i les somrgemma cannaients Cares que deixo el monòleg d’Albert Boira en clau d’humor contra la prohibició. La lectura a càrrec de Gabriela del manifest, on es va recordar a Dana Beal, fundador d’aquesta acció anti prohibicionista global que està pres a Amèrica per delictes relacionats amb Cànnabis i exigir el seu immediat alliberament amb la resta de persones empresonades per delictes relacionats amb qualsevol tipus de planta. Va donar el punt final a una concentració per la defensa dels drets de les persones usuàries amb el crit unànime de Regulació Ja!!.Ahora nos Vamos a  Madrid, a por la Marcha mundial de la Marihuana donde el movimiento de demuestra andando.