Punt de trobada de l’activisme a Spannabis.

Estem a les portes de la propera edició de la Fira del Cànem  i Tecnologies Alternatives que es celebra a Cornellà de Llobregat: Spannabis 2018. És la més gran d’Europa, amb un ampli ventall de participació de tot el sector del cànnabis i la CatFAC hi serà present per donar-vos la informació necessària per realitzar el vostre projecte, millorar les vostres associacions o, senzillament, compartir visions sobre el moment apassionant que vivim. Recorda, ens trobaràs a l’stand 211.
Ens retrobarem amb els companys i les companyes de lea federacions territorials, per intercanviar opinions sobre les últimes novetats que a nivell autonòmic es van aconseguint sobre la regulació de les associacions Cannàbiques i l’elaboració d’una proposta comuna cap a un canvi de paradigma a tot l’estat que garanteixi els drets de les persones usuàries de cànnabis.
Stand 211, l’Oasi de la Informació, s’ha convertit en un stand temàtic que pretén apropar-vos tota la informació que necessiteu i respondre les vostres inquietuds en un sol punt. Així que ja ho saps, agafa l’agenda i anota:

Aquest any hem decidit donar un canvi d’imatge, gràcies a la col·laboració de les amigues del Hash Marihuana & Hemp Museum i donar a conèixer l’experiència personal d’un cannabicultor i activista que considera la marihuana i el cànem com un regal de la natura, descobrim alguns dels tresors del Cànem, amb l’àmplia gamma dels productes dels amics i amigues de Naturflow
El futur de les associacions cannàbiques és un repte que hem d’afrontar plegades, en un marc de cooperació que doni respostes i viabilitat als projectes que hem impulsat des de la societat civil i que ara sol·liciten respostes a les administracions públiques. Unes administracions que ens han reconegut la trajectòria i el treball,  que ara podria veure els seus fruits en l’aprovació d’una llei que doni criteris clars de funcionament i gestió de les associacions cannàbiques. “La política, la fas o te la fan” per això és important que la veu de les persones usuàries estigui representada en les institucions i en el teixit social.
Posem al vostre servei tot allò que us pot ser útil: incidència política, convenis amb organitzacions de reducció de riscos, formacions específiques, projectes amb actors del sector, atenció terapèutica amb doctors col·legiats, gabinet jurídic per a les vostres consultes, informació actualitzada, i tot allò que com a col·lectiu aconseguim per seguir reforçant el projecte.
Ara tu decideixes!  Marca la diferencia
Suma’t a l’activisme cannàbic i lluita pels teus drets!