Gràcies un any més

I és que sense adonar-nos, ja ha passat un any sencer. Un any ple de canvis, de nous fites mai abans aconseguides. Sens dubte, un any per rememorar.
Algunes persones diuen que és de valents seguir el camí que marca el cor i això, precisament, és el que tots i totes fem. Aquesta és la raó per la qual treballem dia sí i dia també, per formar-nos i obtenir els objectius plantejats. Tot està per fer i tot és possible, així que força, voluntat i ganes, sobretot entusiasme en fer els nostres somnis realitat. I és que ho tenim a tocar de mà, ho estem observant i hem de lluitar per fer-ho nostre.
Gràcies per un any ple d’il·lusions, això és resultat de tots, d’aquells que eren amb nosaltres i ara ja no són, dels que s’han anat incorporant, d’aquells que apropen la seva mà i ajuden i en general, de tots aquells que en la mesura del possible i a la seva manera, ens proporcionen el seu suport. Ens espera un any 2018 ple de reptes.
Des de CatFAC treballem per afrontar-los i trobar vies de col·laboració per fer créixer el projecte i, fins i tot, crear-ne de nous. Tant si triem els reptes, com si aquests es presenten sols, hem de mantenir una visió clara i generar l’energia i la il·lusió necessàries per afrontar-los.
Continuem avançant!!