II Congrés CatFAC 2017

Companys i companyes
La CatFAC realitzarà el pròxim 12 de gener de 2017 el segon Congrés CatFAC. Un congrés que ens ha de permetre fer un bon tret de sortida a la feina que ens espera aquest 2017. Dedicarem el Congrés a formalitzar les nostres bases, les que a poc a poc hem anat construint aquest passat 2016 i ara ens queda consolidar. El Congrés es convoca com l’esdeveniment que inaugura l’any 2017 i ens cal sortir d’aquest Congrés amb un bon impuls que ens permeti organitzar-nos millor i un projecte definit entre totes i tots pel 2017.
cartell-congres-2L’objectiu: definir l’estratègia d’organització interna i d’incidència política que els ha de permetre millorar l’estructura i fer més eficaces les seves accions per ser decisius en la concreció d’una futura regulació. Una CatFAC més forta permetrà amplificar la veu i defensar els drets de les persones usuàries de cànnabis millor que mai. El Congrés s’ha concretat en quatre temes de debat:
11:00 h Projecte i Memòria Presentació de la memòria i projecte a les associacions integrants de CatFAC
11:30 h Comissió tècnica. Ratificació de les persones responsables dels grups de treball, com a membres de la comissió tècnica de CatFAC.
12:00 h Règim intern. Debat i votació de les esmenes realitzades per les associacions membres de CatFAC.
12:30 h Pausa
12:45 h Convenis i noves aliances.
L’última part la dedicarem a la participació d’entitats amb les quals tenim conveni amb vigor i noves incorporacions per aquest 2017, per conèixer els recursos dels quals disposem i els objectius que hem d’aconseguir com a organització.
13:30 h Tancament del Congrés
En aquest Segon congrés es tracta de formalitzar els més de sis anys que han constituït la base del Camí. Sabem que és un camí farcit de dificultats, continuaren treballant per projectar arreu del món el nostre projecte, i continuem allargant la mà a Govern Catalana per dialogar, negociar i pactar una regulació que doni sortida al repte que insistentment està plantejant bona part de la ciutadania. En definitiva una millora organitzativa que ha de permetre millorar també la capacitat de la Federació en tots els objectius que es marca.
Som-hi!

Feu un comentari