La Plataforma Regulació Responsable presenta la seva nova campanya.

El divendres 11 de març va tenir lloc la presentació de la nova campanya de regulació Responsable. La plataforma té en el punt de mira al 2017 com a any clau per a la regulació del cànnabis a Espanya. La nova campanya ha donat el tret de sortida amb un espot en vídeo que vol col·locar el debat de la marihuana a la l’agenda política i al carrer.

La campanya s’ha presentat amb una web i una sèrie de continguts de fàcil consum per aconseguir la major difusió possible. La plataforma està fent esforços per ser un actor amb capacitat d’influència en l’agenda política i poder posar sobre la taula la regulació. La iniciativa està recolzada per diferents agents socials i col·lectius que treballen en l’àmbit del cànnabis, les drogodependències o la reducció de danys.

La plataforma Regulació Responsable es va constituir el passat any amb l’objectiu d’abordar una regulació en la producció i consum de cànnabis a Espanya. El projecte de regulació es fonamenta en cinc pilars. Aquests són (1) l’autocultiu i ús personal, (2) el cultiu col·lectiu i els clubs, (3) el comerç amb llicència, (4) l’educació per a un consum responsable i (5) l’accés terapèutic.

Vídeo de la campanya:

Feu un comentari