VI Trobada de Dones de la CatFAC.

Com ja sabeu, la CatFAC ha firmat un conveni de col.laboració amb la Universitat del País Basc per acompanyar les pràctiques del Màster de Feministes.

13339598_479048362298906_3065965504077436703_nGràcies a aquesta col.laboració, la CatFAC podrà portar a terme un projecte que pretén conèixer millor la realitat de la dona dins les associacions cannàbiques de la federació.

Durant el mes d’abril la responsable d’aquest projecte, RCastells , ha visitat tres de les associacions de la federació fent sessions informatives sobre l’enquesta que s’ havia de respondre. Aquest mes de maig s’està realitzant la recollida de dades i es passarà a classificar els resultats i treure’n conclusions.

D’ aquesta manera es podrà aprofundir una mica més en la realitat de la dona i dirigir aquest grup segons les seves necessitats.

Després de la recollida de dades, es presentaran els resultats a la VI Trobada de Dones de la CatFAC.

Si volem unes polítiques de drogues més justes i igualitàries hem de tenir dades, i qui millor que nosaltres mateixes per realitzar el recull d’aquestes mitjançant estudis, investigacions, trobades… Fent coneixement des de la base del moviment. Perquè només amb sentit crític, de forma participativa i amb perspectiva de gènere elaborarem i desenvoluparem coneixement sobre el cànnabis i les dones en l’àmbit de les associacions cannàbiques i posarem la llavor per unes polítiques de drogues més justes, igualitàries i que respectin la vida de totes les persones

Feu un comentari