Entrevistes d’una Fulla: Mara Gordon

Mara Gordon s’especialitza en desenvolupament de protocols de tractament amb extractes de cànnabis, per a pacients amb patologies molt greus a California. Ella es Co-Fundadora de Zelda Therapeutics i de La Tieta de Zelda.

image001Abans de La Tieta de Zelda, Mara va treballar com a enginyera de Processos, ajudant a la companyia Fortune 500 a crear softwares intel·ligents mitjançant el Procés Racional Unificat (Rational Unified Process). Aquesta experiència l’ha abocat a apropar-se de manera detallada i científica al cànnabis medicinal.

Reconeixent la necessitat pels pacients enfocada a un software, Gordon va crear CDRMed. Amb aquesta, físics i professionals de la medicina, son capaços de fer recomanacions de tractaments basats en les dades més actuals i de més qualitat.

Gordon pertany a la Junta Directiva de Therapeutics, #illegallyhealed i New Frontier. Ha intervingut a múltiples conferencies mèdiques CME-accredited, a estat present a molts actes inaugurals de conferències dedicades al cànnabis a Austràlia, Costa Rica, Xile i la República Txeca, així com altres esdeveniments a través dels Estats Units, Europa i Llatina Amèrica.

  • Que saps de la CatFAC?

La CatFAC està fent una gran feina informant al públic sobre els usos medicinals del Cànnabis, a la mateixa vegada que ajunten a individuals i organitzacions que estan dedicades a la legalització i al accés igualitari a aquesta medicina curativa.       

  • Com veus el future del Cannabis?

Crec que el cànnabis serà regulat per a convertir-se en una medicina reglada utilitzada per tractament de malalties agudes i cròniques, amb  metges i metgesses monitoritzant la dosis. Les lleis també seran modificades per fer espai a la regulació de l’ús del cànnabis per adults, amb unes certes quantitats determinades.

  • Pildora Vermella o Blava?

Si es un extracte de BlueBerry, llavors la blava. I si es de RaspBerry, llavors la vermella. Colors artificials no siusplau….

  • Vaporitzador o Galetes?

Depèn del moment. Si vaig a fer un viatge en avió i vull dormir, probablement menges un derivat orgànic. Si necessito saber exactament com m’afectarà llavors la toma seria sublingual. Jo canviaria el vaporitzador per una pipeta i així podria utilitzar  la infusió d’oli de la Tieta Zelda.

  • Algun Consell?

Comença amb una dosis reduïda, I ves augmentant-la, fes -ho molt poc a poc al llarg dels dies inclús setmanes. Si la primera dosis no funciona, NO en prenguis més en una hora. En el seu defecte, pren més quantitat a la següent toma. Algunes dosis son enganyoses I pot ser que t’afectin més tard. Millor prendre de menys dementre estàs trobant la teva dosis optima, que no prendre massa la primera vegada.

  • Acaba la Frase, “Les drogues

Les drogues no son el problema.

  • Alguna recomanació de persona per entrevistar?

Us recomano que parleu amb Greta Gaines.

Feu un comentari