La CatFAC tanca el seu any polític celebrant la primera edició de La Gala Verda

La Federació Catalana d’Associacions Cannàbiques ha celebrat, aquest dissabte 12 de desembre, a Santa Coloma de Gramanet la trobada de nadal. Un espai informal que aprofita per fer revisió de la feina feta i premiar les millors aportacions al col·lectiu al mateix temps que es carreguen les energies per encarar el nou any amb optimisme i ganes de seguir promovent i protegint la llibertat per generar entre totes i tots una societat oberta i justa per tothom.

12345410_10153110864655947_2960576229185243032_nDesprés del video resum de l’activitat intensa que la Federació ha encarat aquest any entre la resolució del Parlament, eleccions municipals, pla especial del Sr. Trias ,La Rosa Verda, Regulación Responsable, FAC i un llarg llarg llarg etcètera ha arribat el moment dels premis. Una celebració anual que pretén reconèixer la feina feta tant pels membres de la federació com per col·laboradors externs que han sumat amb el seu esforç a la nostra tasca. Els Premis CatFAC Sàtiva i CatFAC Índica han estat escollits pels grups de treball de la Federació i els premis Flor, Llavor i Arrel per nominació popular amb la participació de tots els assistents.

El Premi CatFAC Sàtiva, destinat al reconeixement de la tasca desinteressada i activista per col·laboradors i col·laboradores externes a l’organització, l’han rebut l’equip de juristes que col·laboren amb l’organització: Pedro Caldentey, Gabriel Miró, Marta Carreras, Oriol Casals, Amina Omar i Jose Ángel Plaza. El Premi CatFAC Indica
es dirigeix a la investigació o estudi que més ha col·laborat en fer visibles temes relacionats amb el cànnabis o les drogues en general, i en aquesta primera edició la guardonada ha estat Constanza Sánchez, Coodinadora de Lleis, Polítiques i Drets Humans de la Fundació ICEERS, per la seva tesi doctoral “El régimen internacional de control de drogas: formación, evolución e interacción con las políticas nacionales. El caso de las Políticas de drogas en España”.Gala Verda 2015 033

La resta de premis, de caire més intern, aprofiten per ser un element motivador de la participació i la cohesió dins la Federació, així el Premi Flor s’ha otorgat a l’associació que més ha participat a la CatFAC en aquest 2015 i els premiats han estat per Associació Cannàbica d’Autoconsum Pachamama El Premi Llavor, a l’associació de nova incorporació de més ràpida germinació, que l’ha rebut l’associació Club Mazar i, finalment, el Premi Arrel al grup de treball que en el desenvolupament de les seves activitats ha reforçat més l’estructura de la Federació Gala Verda 2015 010que s’emporta Comunicació.

La trobada ha culminat amb un sorteig d’una panera cannàbica cortesia de R-Kiem Seeds, Reggae Seeds y BAC que han donat suport a la primera edició dels premis. Un espai per mirar enrere amb orgull i encarar el futur amb il·lusió perquè la CatFAC, les associacions que la conformen i totes les persones usuàries que representen seguiran empenyent amb força una societat lliure i justa, una societat de totes i tots.

I al 2016, seguim-la construint!

Feu un comentari