III Trobada de Dones de la CatFAC.

El passat 18 d’octubre va tenir lloc la tercera Trobada de Dones de la CatFAC. Aquest cop es va celebrar a l’associació Pota Verda al Prat de Llobregat.
Aquesta trobada es va dividir en dos punts molt importants. La primera Assemblea General Ordinària del grup i la xerrada “Dones, trenquem la vulnerabilitat?? “a les mans de la Mireia Ambrós, tècnica de prevenció de drogues i promoció de la salut.

Estem molt contentes que la Primera Assemblea General ja hagi tingut lloc i que s’hagi acordat, entre d’altres, que en cada trobada, primerament , es realitzarà una Assemblea per poder concretar els passos i la direcció que volem que prengui el grup.

En aquesta primera Assemblea, també, es van debatre idees i propostes per l’organització del Primer Congrés de Dones cannàbiques en l’àmbit estatal que es celebrarà dins el marc de l’Spannabis 2016. També es va decidir celebrar una trobada oberta anual on poder explicar a tothom els ideals que defensem com a grup, com a dones i com a feministes; la primera es celebrarà per la diada de Sant Canut 2016. Estigueu molt atents a la informació que us arribarà!!

Durant l’ assemblea també es va concretar la creació de tres grups de treball que ens permetran ser més operatives, dinàmiques i participatives.

Aquests tres grups són:
– Comunicació, encarregat de difondre el missatge del grup i els esdeveniments celebrats.
– Salut i Dones, encarregat de cobrir la necessitat informativa de les usuàries terapèutiques.
– Expansió Territorial, encarregat de fer conèixer el grup a altres dones i animar-les a participar-hi.

Després de l’assemblea va venir al plat fort, la xerrada a les mans de la ponent , Mireia Ambrós amb el tema ” Dones, trenquem amb la vulnerabilitat?”.

Amb aquest tema la Mireia ens va conscienciar de la discriminació que les dones ens fem a nosaltres mateixes com a conseqüència de la societat patriarcal on vivim.

Va ser una xerrada molt interessant i constructiva on vam aprendre a veure amb uns ulls més crítics la nostra societat i a la mateixa dona.

Donem les gràcies a la Mireia Ambrós pel debat que va fer néixer a la trobada i la seva professionalitat en el tema.

Estem molt contentes de poder seguir amb les trobades i que professionals com la Mireia tinguin ganes de participar-hi!!

La següent i quarta trobada està fixada pel dia 20 de desembre de 2015

En aquesta trobada tindrà lloc la segona assemblea del grup de dones i, aprofitant que arriba nadal, podrem gaudir d’un taller de joieria responsable.

Us esperem a totes a la trobada!!!!!

Seguim amb la lluita, seguim sent crítiques per arribar a la societat que volem, una societat més justa i igualitària que tingui en compte totes les parts sense discriminar.
Ens veiem a la següent!!
LA DONA NO NEIX, ES PLANTA I ES CULTIVA!!

Feu un comentari