1ª trobada de Dones CatFAC

El passat Diumenge 8 de Març, dia internacional de la Dona Treballadora, va tenir lloc la primera trobada del grup de dones de la CatFAC.

Aquet grup ve néixer per dona resposta a la necessitat, dins les associacions i la federació, de fer mes visible la figura de la dona cannàbica i així fer sentir la nostra veu! Les dones som usuàries de Cànnabis, les dones som cultivadores, les dones som membre de ple dret de les nostres associacions i per tant, ens cal animar-nos a participar!. Som moltes, ens uneixen moltes coses, i hi estan en joc els nostres drets!

Per tot aixos, ens marquem com a primer objectiu del Grup de dones de la CatFAC la cohesió de totes les dones de la federació a partit dunes trobades trimestrals.

La primera trobada d’aquet diumenge dia 8 va ser un èxit rotund!
Dones de diferents associacions de tot Catalunya van voler participar en aquesta trobada reivindicativa i feminista i la van convertir en un dia molt especial.

Aquest comença amb la presentació oficial del grup i de totes les dones present en la trobada.

Seguidament, es van comptar amb la presencia de Nuria Calzada d ’Energy Control, la qual ens va explicar com va sorgir la idea i com va ser el procés de creació del material “Mujeres y Drogas”

Agrair a la Nuria la seva presencia a la trobada i a totes les dones que van fer pinya.

Esperem trobar-nos a la següent amb tantes ganes i il·lusió con aquet dia i poder defensar els nostres drets obertament un altre cop.

La dona no neix, es planta i es cultiva.

Feu un comentari