Entrevistes d’una Fulla: Antoniu Llort

IMG_20150608_182743 (2)• Com començaria la teva biografia?

Vaig néixer a Reus 1978. L’any 1999 un professor d’antropología de les drogues en Joan Pallarès m’introduí al fascinant món teòric de les drogues, recordo el dia que vaig veure el nom d’Oriol Romaní apuntat a la pissarra, des d’aleshores, no m’he pogut desenganxar ni un moment.

• Què en saps de la CatFAC?

Es una Federeació d’associacions cannàbiques de Catalunya que té els seus orígens o arrels en l’Escola d’en Martín Barriuso qui es mereix tots els meus respectes.

• Com veus el futur del Cànnabis?

Intueixo certa llibertat d’ús i normalització, però també contradiccions, pel perill de ser atacat per les urpes del neocapitalisme, que és cosí germà del prohibicionsime. Cal gestionar aquests temes des de lo “local” cada territori i les seves gents tenen caracterísitques pròpies.

Et toca escollir, pastilla vermella o pastilla blava?

Primer un quartet de la blava, després ja veurem… Les pastilles vermelles no em generen massa confiança, primer les enviaria a analitzar al laboratori dels companys d’Energy Control

Vaporitzador o galetes?

Galetes!! Totes les alternatives per minimitzar els danys del consum de drogues són benvingudes, massa fums no són bons.

• Algun consell?

“Menos es más”. Em sap greu ser tant breu, però crec que la frase s’ho mereix.

• Acaba la frase… “les drogues…”

…haurien de deixar de dir-se drogues, per superar el llenguatge prohibicionista. Inventiva al poder!!

¿Pots recomanar-nos a algú per a la Fulla ?

Si, la Tre Borràs (Directora del Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospita Universitari Sant Joan de Reus)

Feu un comentari