RES PROHIBIT!

Cultivem la nostra llibertat!

Sota el lema “Res Prohibit” la CatFAC organitzava aquest dissabte, dia 11 de juliol, la festa que ha tancat la primera copa cannàbica de la federació buscant una nit de reivindicació i festa per tancar amb la intensitat que es mereix aquest curs polític.

Sin títuloJa era hora de premiar amb un reconeixement al treball i l’esforç dels conreadors i conreadores que dia a dia busquen l’excel·lència de les millors flors per a totes les persones sòcies. Una copa que ha estat molt disputada justament per la gran qualitat de les mostres presentades.

La copa ha comptat amb un jurat de luxe i experimentat format per Energy Control, Soft Secret, Fundació Alquímia i les persones sòcies de les associacions participants, afegint a la classificació final un valor afegit popular i molt representatiu. Tot va culminar a les deu quant la música es va retirar per donar pas a Marc Batalla i Clara de Marihuana Televisió presentadors dels lliurament dels premis i el reconeixement als protagonistes de la festa. Totes i cadascuna de les mostres presentades mereixien una menció, en especial al premi “Res Prohibit” valorat en directe per les assistentes a la festa. Volem fer unPREMIOS cATfac v2 esment especial a la revista Cañamo, per recolzar el projecte des dels inicis i per la seva gran aportació en la realització dels trofeus d’aquesta edició.

La festa del cànnabis en format de copa va estar acompanyada de bona música a càrrec de Fun4Funk, que va fer tremolar els fonaments del recinte i amb els quals va resultar impossible no parar de ballar, la presència d’activistes, marques del sector, associacions Cannàbiques, associacions amigues, mitjans especialitzats, amics i amigues de l’organització, van fer que la trobada fos un gran premi al treball i esforç que durant aquest últim any hem estat realitzant per la regulació del Cànnabis a Catalunya.

La nit avançava i els assistents van iniciar l’assalt als stands gastronòmics presents en l’espai, per recuperar forces ja què la celebració continuava amb el sorteig de la cistella Cannàbica dotada de productes cedits per Energy Control, Soft secret, Fundacio Alquímia, R-kiem Seeds, The Kush Brothers, Eva Seeds, Grow la Paz, Positronics i Dinafem, i que va arrencar la satisfacció de la premios CatFAC v3persona que va marxar ben carregada a casa!

Agrair a tots els patrocinadors, col·laboradors, músics i al públic assistent per fer possible aquest esdeveniment, i brindar-nos l’oportunitat de celebrar aquesta trobada de la qual esperem pugui fer de la CatFAC Cup una de les copes importants del circuit nacional.

Les persones activistes ens mereixíem un parèntesi al prohibicionisme, un espai de llibertat per agafar aire, renovar forces, enfortir llaços i preparar-nos! Hem vingut a canviar allò que no ens agrada! I en la nostra societat no hi ha res prohibit. Per una regulació responsable, per una regulació integral, per una regulació del cànnabis que és només l’inici del camí ferm cap a la llibertat.

—————-

NADA PROHIBIDO!

Cultivamos nuestra libertad!

Bajo el lema “Nada Prohibido” la CatFAC organizo este sábado, día 11 de julio, la fiesta que ha cerrado la primera copa cannàbica de la federación buscando una noche de reivindicación y fiesta para cerrar con la intensidad que se merece este curso político.

Ya era hora de premiar con un reconocimiento al trabajo y el esfuerzo de los cultivadores y cultivadoras que día a día buscan la excelencia de las mejores flores para todas las persones socias. Una copa que ha sido muy disputada justamente por la gran calidad de las muestras presentadas.

La copa ha contado con un jurado de lujo y experimentado formado por Energy Control, Soft Secret, Fundación Alquimia y las persones socias de las asociaciones participantes, añadiendo a la clasificación final un valor añadido popular y muy representativo. Todo culmino a las diez cuánto la música se retiró para dar paso a Marc Batalla y Clara de Marihuana Televisión presentadores de la entrega de premios y el reconocimiento a los protagonistas de la fiesta. Todas y cada una de las muestras presentadas merecían una mención, en especial al premio “Res Prohibit” valorado en directo por las asistentas a la fiesta. Queremos realizar una mención especial a la revista Cáñamo, por apoyar el proyecto desde los inicios y por su gran aportación en la realización de los trofeos de esta edición.

La fiesta del cannabis en formato de copa estuvo acompañada de buena música a cargo de Fun4Funk, que hizo temblar los cimientos del recinto y con los cuales resultó imposible no parar de bailar, la presencia de activistas, marcas del sector, asociaciones Cannàbicas, asociaciones amigas, medios especializados, amigos y amigas de la organización, hicieron que el encuentro fuera un gran premio al trabajo y esfuerzo que durante este último año hemos sido realizando por la regulación del Cannabis en Cataluña.

La noche avanzaba y los asistentes iniciaron el asalto a los stands gastronómicos presentes en el espacio, para recuperar fuerzas ya que la celebración continuaba con el sorteo de la cesta Cannàbica dotada de productos cedidos por Energy Control, Soft secret, Alquimia, R-kiem Seeds, The Kush Brothers, Eva Seeds, Grow la Paz, Positronics y Dinafem, y que arrancó la satisfacción de la persona que marchó muy cargada a casa!

Agradecer a todos los patrocinadores, colaboradores, músicos y al público asistente por hacer posible este acontecimiento, y brindarnos la oportunidad de celebrar este encuentro de la cual esperamos pueda hacer de la CatFAC Cup una de las copas importantes del circuito nacional.

Las persones activistas nos merecíamos un paréntesis al prohibicionismo, un espacio de libertad para coger aire, renovar fuerzas, fortalecer lazos y prepararnos! Hemos venido a cambiar aquello que no nos gusta! Y en nuestra sociedad no hay nada prohibido. Por una regulación responsable, por una regulación integral, por una regulación del cannabis que es sólo el inicio del camino firme hacia la libertad.

Feu un comentari