Festa #CatFACCup

Ja la tenim Cartell CatFAC Cupaquí!!, la primera Copa cannàbica CatFAC està a punt per seleccionar les millors Flors catalanes d’aquest 2015. Per a això hem preparat una trobada festiva el dissabte 11 de Juliol en les instal·lacions de Les terrasses de Santa Coloma (Crta De la Roca km 5) MAPS un espai natural privilegiat a prop de Barcelona.

La festa del cànnabis en format de copa estarà acompanyada per la millor música a càrrec música de Fun4Funk que amenitzaran i posaran ritme a la trobada de totes les nostres sòcies i socis a un esdeveniment que, sent el seu primer any, vol aconseguir ser una trobada de referència per als usuaris i usuàries Cannàbics.

L’entrada serà de 3€ amb la qual participareu en un sorteig d’una cistella de productes Cannàbics, obsequiats per Soft secret, Energy Control i Fundació Alquímia, jutges professionals seleccionats en aquesta edició. Els primers assistents entraran en el sorteig de les mostres presentades per ser valorades i atorgar el Premi Popular.

• Obertura de portes 19:00h
• Lliurament de Premis 21:30h
• Sorteig cistella Cannàbica 22:00h
• Tancament de l’acte 00:00h

Així que ja saps, si vols passar un dissabte en un ambient relaxat, divertit i envoltat de les millors aromes catalanes, no ho dubtis, marca el dissabte 11 de Juliol al calendari i vina amb les teves amistats a l’esdeveniment cannàbic de l’estiu. No deixis que t’ho expliquin!!

Esdeveniment a Facebook

cartell copa catFAC V3

Feu un comentari