Cicle de Cinema a la fresca sobre Mobilitzacions Civils

Sisèna edició del cicle de cinema sobre mobilitzacions civils! T’agrada el cinema? I els documentals? T’interessen els moviments socials? Vols passar alguns vespres d’estiu veient pel•lícules i documentals a la fresca i gaudint d’un pica-pica?

Enguany des del Consell de Joventut de Barcelona (CJB) tornem a posar en marxa el cicle de cinema sobre mobilitzacions socials, que arriba ja a la seva Sisèna edició! Vine al Cicle de Cinema a la Fresca sobre Mobilitzacions Civils del CJB!

Programació

Dijous 2, a lecannalunyas 21h

Entitat promotora: Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya (CatFAC)

Documental: Cannalunya, una crònica sense fum

Sinopsis: Una visió diferent d’un moviment que es va inicia fa 23 anys i encarà continua vigent amb l’objectiu d’aconseguir una millora social que prioritzi el respecte, l’autonomia, i no les actituds repressives i punitives amb uns alts costos socials i econòmics. La defensa dels drets de les persones usuàries i dels petits productors, la sostenibilitat ecològica i el benefici social predominen sobre altres interessos. El dret a la salut, al lliure desenvolupament de la personalitat, a la informació i a la seguretat són valors preponderants en un camí que construïm tota la societat conjuntament.

Direcció: Miquel Ardèvol. RECORD Produccions

Dijous, 9 temp de camviesde juliol, a les 21h

Entitat promotora: Servei Civil Internacional (SCI)

Documental:Temps de CanVi(e)s

Sinopsis: És un projecte documental d’alumnes de l’escola DateCuenta que reflexiona sobre diferents conceptes (violències, model de ciutat, autogestió) arrel del desallojament, el maig de 2014, del centre social ocupat Can Vies del barri de Sants a Barcelona

Direcció: Alumnes de l’escola DateCuenta

Dijous, 16 de plageJuliol, a les 21h

Entitat promotora: Associació Universitària Sin Vergüenza

Documental: Cómo sobrevivir a una plaga

Sinopsis: El documental presenta els esdeveniments que van portar a un grup de joves, la majoria seropositius, a trencar el silenci i convertir-se en guerrers radicals per fer front al govern d’EUA i exigir que se li parés esment i se solucionés el problema que s’estava desencadenant entre la comunitat gai dels anys 80: la SIDA. Molts d’ells, convençuts que l’única cosa que havien de perdre era la seva pròpia vida, van començar un moviment conformat per dues coalicions en aquest país: ACT UP i TAG (Treatment Action Group), el feroç activisme del qual va aconseguir que avui la SIDA no sigui una sentència de mort sinó una condició manejable.

Direcció: David France

Dijous 23 yer wedde  Juliol, a les 21h

Entitat promotora: Dones lesbianes, bisexuals i pansexuals a Catalunya (LesBiCat)

Documental: Yes we fuck

Sinopsi: És un documental que vol abordar la sexualitat en persones amb diversitat funcional, les persones anomenades discapacitades. Antonio Centeno, activista del moviment del Vida independent, i Raúl de la Morena, realitzador de documentals, han iniciat aquest projecte que vol visualitzar, principalment, el sexe en persones amb diversitat funcional i generar així un nou imaginari col·lectiu on totes i tots, sense complexos, sense censures, sense prejudicis i sense discriminacions, puguem gaudir del sexe.

Totes les projeccions es realitzen a les 21h a l’Espai Jove la Fontana. L’entrada és totalment Gratuïta

Mes Informacio: Consell de la Joventut de Barcelona

Feu un comentari