La CatFAC firma un conveni de col·laboració amb el GAC.

La CatFAC segueix apostant per millorar la gestió de les associacions cannàbiques i encaminar-les a la professionalització. Avui, celebrem el nou acord de col·laboració amb el Grup d’Assessorament i Consulting s.l.p. (GAC) que suposa un avenç en la gestió de tots els tràmits d’una associació cannàbica.

GAC va ser fundada l’any 1989 i s’ha especialitzat en la prestació de serveis professionals a empreses i particulars. La formació permanent dels seus professionals garanteix que l’assessorament Fiscal al client es realitzi de forma continuada, transmetent i adaptant la fiscalitat a les seves necessitats amb l’adequada qualitat en la prestació de serveis.

Amb la signatura del present conveni de col·laboració, entre Carlos Albert Seseña i Jose Maria Afuera, s’obre una nova porta per a l’assessorament i gestió fiscal-comptable de les associacions Cannàbiques.

Agrair a GAC l’implacable tracte rebut i l’oportunitat que ens ofereixen, esperant que la nostra realació es perpetuï amb la mateixa afinitat durant molts anys.

Seguim treballant per una regulació d’associacions cannàbiques professionals, transparents, sense ànim de lucre i amb una forta activitat social i compromesa.

Feu un comentari